Sorrend Megjelenített hozzászólások száma

» Gépház üzen

Hozzászólás ideje: 2013.02.01., 09:49
Sziasztok!

A szemfülesebbek már nyilván észrevették, hogy egy új Szolgáltatások fül-el gazdagodott az oldal. Ha rákattintotok, akkor 2 szolgáltatás közül tudtok választani:
1. Reklámmentes oldal
2. Egyszerűsített oldal

Akkor nézzük is meg, mit takarnak

1.Reklámmentes oldal:
Ahogy a nevébe is benne van, a lényeg, hogy az oldalon semmilyen reklámot, hirdetést, előreugró ablakot nem fogtok látni. Így nyilván gyorsabban tudtok az oldalon is böngészni. Természetesen van rá lehetőség, hogy ingyen kipróbáljátok 1 hét erejéig. A próbaverzió után pedig eldönhetitek, hogy előfizettek rá vagy sem!

2. Egyszerűsített oldal:
Ennek a szolgáltatásnak a legfontosabb lényege, hogy csakis kizárólag az adott dalszöveget láthatjátok,, se albuminfo, se biográfia, se kép, se video. Ha előfizettél rá, de időközben mégis kiváncsi lennél egyéb infora, akkor a szolgáltatást ideiglenesen ki tudod kapcsolni. Természtesen itt is lehetőség van az 1 hetes próbaverzióra!
Hozzászólás ideje: 2013.01.15., 08:57
Köszönjük Dani! És igen, nincs megállás, hamarosan újabb frissítések lesznek
Hozzászólás ideje: 2013.01.14., 22:24
Sziasztok !
Nekem nagyon tetszik az új menü! köszönöm szépen a változtatást, remélem másoknak is tetszik!
Épül az oldal, és halad folyamatosan, remélem, hogy ez nem fog megállni :!
Sok sikert kívánok az oldalnak, és a szerkesztőknek egyaránt!
Üdvözlettel: dani :
Hozzászólás ideje: 2013.01.14., 17:25
Sziasztok!

Nyilván Ti magatok is észrevettétek, hogy egy új menürendszer található az oldalon. Ezzel egyidejűleg az oldal alján található menüsor eltűnt. Remélhetőleg ez az új menü tetszeni fog nektek, ugyanis jobban átlátható, és kézenfekvőbb mindenki számára!
Továbbá megjelent egy kis kék f betű is a bejelentkezés mellet, ez értelemszerűen a facebok profillal történő bejelntkezést engedélyezi abban az esetben, ha a facebook-on használt e-mail címetek megegyezik a zeneszövegen regisztárációnál megadott e-mail címmel!
Hozzászólás ideje: 2012.05.14., 20:33
Sziasztok!
Nyilván Ti is észrevettétek, hogy nagyon sok albumhoz nincs dalszöveg... És valljuk be őszintén, ugye kicsit körülményes ha be akartok küldeni egy dalszöveget, és utána akartok nézni annak, hogy szerepel e már az adatbázisban?! Ennek megkönnyebbítésére hoztuk létre a Keressük! részecskét, melyet úgy találtok meg, hogyha bármelyik dalszövegbe belekattintotok, akkor az oldal jobb oldalán fogjátok ezt megtalálni:


Az itt látható kis lista, egy teljesen véletlenszerű lista, ha rákattintotok, akkor egy egész hosszú lista jön be, ha kerestek valamit, csak kiválasztjátok a kezdőbetűt, és máris kiderül, hogy mely számokhoz keressük a dalszöveget.
Akinek kedve van hozzá, az egész nyugodtan küldheti a dalszövegeket, melyet ezentúl is köszönünk :)
Hozzászólás ideje: 2012.03.13., 13:13
Sziasztok!
A kérdőív kitöltésének határideje a mai napon lejárt! A kitöltők között természetesen lesz sorsolás, a nyerteseknek ezúton is gratulálunk!
Mi viszont úgy gondoltuk, hogy a kérdőívet továbbra is ki lehet tölteni, így aki szeretné nyugodtan megteheti, de a mai naptól kitöltők között nem lesz már sorsolás! Így, aki eddig nem töltötte ki a kérdőívet, az ezután is nyugodtan megteheti, hiszen válaszaitokkal segítitek az oldalt olyan hasznos funkciókkal ellátni, amit Ti is szívesen használnátok/igénybe vennétek!
Hozzászólás ideje: 2012.03.07., 09:57
Sziasztok!
A nagy sikerre való tekintettel kérdőívünk kitöltését meghosszabbítottuk! Így a kérdőívet 2012. március 11-éig van lehetőségetek kitölteni! Ne feledd a Te véleményed is számít! Sorsolás március 12-én! Sok sikert mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2012.03.07., 09:15
Sziasztok!
Elkészült a legújabb fejlesztésünk, mely a toplista nevet kapta!
Értelemszerűen mind a magyar, mind a külföldi oldalon megtalálhatóak.
Először néhány általános információt találtok: Zeneszöveg számokban: mennyien is vagyunk, mennyi dalszöveget, előadót, videót stb-t küldtetek be nekünk, hozzájárulva ezzel az oldal szebb és hasznosabbá tételéhez!
Ezután pedig megtalálhatóak lesznek a Toplistások: előadók, dalszövegek, albumok, személyek napi, heti és havi lebontásban is!
Továbbá van még egy TOP 10-es listánk, melyekben Ti kaptatok szerepet, a TOP felhasználók!
Szóval és tettel: Toplistára fel, kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2012.02.28., 10:22
Sziasztok!

Ugye nem felejtettétek el, hogy március 7. a határidő a kérdőív kitöltésére?
Úgyhogy aki eddig még nem töltötted ki, akkor ne habozz, töltsd ki még ma, mert lehet, hogy pont Te nyered meg az 50 ezer forint értékű ajándékcsomagot!!
A kérdőívben szereplő kérdések megválaszolásával a célunk az oldal még hasznosabbá tétele a számotokra!
Töltsétek ki bátran
Hozzászólás ideje: 2012.02.23., 12:29
Sziasztok!

Végre vége a nagy mínuszoknak, és a jó idő közeledtével készítettünk egy kérdőívet, melynek kitöltésével arra vagyunk kíváncsiak, hogy mik azok a szolgáltatások/lehetőségek, melyet szívesen használnátok az oldalon.

Természetesen akik kitölti a kérdőívet (e-mail cím megadása mellett) azok sorsoláson vesznek részt, és fantasztikus nyeremények találnak gazdára:

1 db ajándékcsomag 50000 Forint értékben
2 db ajándékcsomag 10000 Forint értékben

Úgyhogy nincs más hátra mint előre, töltsétek ki a kérdőívet, és nyerjetek!

http://www.zeneszoveg.hu/kerdoiv.php?cikkid=105

Segítségeteket előre is köszönjük, a nyereményekhez pedig sok sikert kívánunk!
Hozzászólás ideje: 2012.01.25., 15:47
Sziasztok!
Ha még nem vettétek volna észre az oldalon az előadóknál, dalszövegeknél, albumoknál megtalálható a rating rész (5 kis csillag). Ezt bátran használjátok, osztályozzátok kedvenceiteket 1-től 5--ig!

Másik újdonság, hogy mostantól a válasz e-mailben megtaláljátok az adott beküldésetek dal/album/előadó/személy linkjét is, hogy el lett e fogadva a beküldésetek vagy nem!

Reméljük elnyerték a tetszéseteket ezek az újítások, hamarosan ismét jelentkezünk!
Hozzászólás ideje: 2011.11.21., 12:51
Sziasztok!
Örömmel jelenthetjük be Nektek, hogy a pontrendszert szépen tisztába tesszük, ami annyit jelent, hogy 2008-ig visszamenőleg mindenki megkapja az esetleges elveszett pontjait! És akkor íme a kis lista, a pontok elosztásáról:
Új beküldés: 5 pont
Módosítás: 1 pont
Videó: 3 pont
Fordítás: 10 pont

Ugye milyen jól hangzik? :) És ez még semmi, hamarosan újabb infóval jelentkezünk, addig is mindenkinek kellemes böngészést! ;)
Sorrend Megjelenített hozzászólások száma
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//