A Music Industry célja, hogy olyan adatbázist és komplex kommunikációs felületet hozzunk létre a zenei szakma minden résztvevője számára, amely egyetlen platformban egyesíti mindazokat a felületeket és információkat, melyekre a hétköznapi munkája során szüksége lehet. Szeretnénk, ha emellett kapcsolattartási céllal, tárhelyként és egyfajta zenei Wikipédiaként is használnád az oldalt, legyél akár zenész, akár menedzser, hangtechnikus, újságíró, szerkesztő promóciós szakember vagy fesztiválszervező.

Számítunk a véleményedre!    


Az alábbi kérdéseket alapvetően gondolatébresztőnek szántuk. A véleményedet szeretnénk majd felhasználni az oldalon is.

KÉRDŐÍV

Kérdések

1. Mi az, amit ha tartalmazna az oldal, akkor szívesen használnád?
2. Azon a területen, amelyen te tevékenykedsz, melyek azok a dolgok, amelyek a legnagyobb nehézséget jelentik a mindennapi munkád során, amelyekben segítségedre lenne plusz egy ilyen felület, stb?
3. Manapság sokan használják a szakmán belül a Facebookot kapcsolattartásra. Hasznosnak tartanád, ha a Music Industry oldalán megtalálnád például a „szabad” fotósokat és a felületen belül tudnál velük kommunikálni?
4. Számos rádiós szerkesztő, nyomtatott sajtós újságíró panaszkodik, hogy nem kapják meg az előadóktól megfelelő formátumban a dalokat, klipeket, fotókat. Sajtósként, menedzserként feltöltenéd ide a megfelelő és a sajtó számára szükséges anyagokat?
5. Hasznosnak találnád, ha olyan zeneipari szereplőkkel (akár rádiós szerkesztő, akár menedzser, akár egy hangtechnikus vagy épp egy fotós) is tudnál kommunikálni az oldalon keresztül anélkül, hogy neked ki kellene adnod a saját elérhetőségeidet?
6. Gondot jelent számodra, hogy elérj bizonyos zeneipari szereplőket (legyen szó bármely fenti kollégáról), olyanokat, akiknek nem tudod az elérhetőségét? Segítene, ha az oldalon keresztül tudnál velük kommunikálni?
7. Hasznosnak tartanád, ha a Music Industry felülete össze lenne kapcsolva a Zeneszöveg.hu felületével? Például ha frissítesz valamit az adott előadó Zeneszöveg.hu-s profiljában, akkor az a Music Industry felületén is frissülne?

Adatok