A KISTEHÉN - ELVISZLEK MAGAMMAL ÚJ ALBUMA

 MEGRENDELHETŐ KEDVEZMÉNYES ÁRON

Az albumról pár sorban Kollár-Klemencz Laci saját szavaival:

"A zenekar azon látja a kiutat a jelenlegi kulturális-érték válságból, hogy még jobbat, még letisztultabbat, még kikristályosodottabb dolgokat csináljon, a minőség felé menjen el, ne a mennyiség felé, erre most tudjuk kevésbé van igény. Mégis azt gondoljuk, hosszú távon ez lehet csak életképes, és a közönség egyre éhesebb az igényes magas színvonalú, tartalommal rendelkező értékorientált dolgokra. Költőket is bevontunk az új lemez szöveganyagába, valahogy erre megy most a Kistehén szekere, mert ebben hiszünk, és ezt tudjuk csinálni, és a művészet számunkra elsősorban érték, amiben maradandót próbálunk alkotni, és csak másodsorban szórakoztatás, a Kistehén a nehézségek ellenére elkötelezte magát az értékek közvetítése mentén is."

A lemez a boltokban 2012. december 3-tól kapható, de ha  DEDIKÁLT példányra vágysz, még a Zenekupon.hu oldalon megrendelhető 2790Ft-os áron. Fizetés akár utánvéttel is.


 
Tracklista és belehallgatás


 

 


MEGRENDELÉS 

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább