Notice: Undefined index: album in /var/www/html/_zeneszoveg/zeneszoveg.hu-www/web/letoltes.php on line 70

Notice: Undefined index: people in /var/www/html/_zeneszoveg/zeneszoveg.hu-www/web/letoltes.php on line 77
Zeneszöveg.hu

Éji vadász

Zene: Varga Livius, Varga László (Laca), Nemes Zoltán, Gerdesits Ferenc, Vastag Gábor, Köles István Jr.   |   Szöveg: Varga Livius Előadó: A Kutya Vacsorája
Éji vadász kotta

A Vadonleső Program (www.vadonleso.hu) "Az Év Emlőse: a denevér" programsorozat részeként pályázatot írt ki olyan videoklipek készítésére, mely az általuk felkért zenekarok denevér témájú dalait jelenítik meg. A Kutya Vacsorája "Éji vadász" című dala mellett már a MikroBe zenekar "Keringő denevér" számára is várják a kreatív alkotásokat. A kihívás ugyan nem kicsi, de nem kell megijedni: egyetlen mobiltelefonnal is készültek már világhírű filmek! Hallgasd, figyeld, tervezd, forgasd, és ne feledd: minden pályázó jutalomban részesül! A részletes felhívás megtekinthető a Vadonleső Program oldalán (http://www.vadonleso.hu/evemlose/2016/).

A választott termék letöltése a zenekar/szerzők jóvoltából ingyenes.

A A Kutya Vacsorája további letölthető tartalmai >>
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább