kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Reklámdalok: Blikk Szerencse Kód

Blikk Szerencse Kód

Kaparj öreg és dől a lé!
Az év slágere!
Veszem a Blikket, kaparom a kártyát,
Nézem a Blikket, nézem a kártyát,
Azonos a kódom, hívom a számot,
Ééééés kapom a lóvét!
Nyeeeersz és nyersz,
Naponta nyeeeeersz!
És most egy lassú szám.
Tííííííííííízmillió
kééétszázezeeeeer...

Hírek
Hírek

Hahó Együttes: Kardos-Horváth János gyerekzenekarának őszi hírei

Új klip, különleges koncert és friss dalok!

A Hahó Együttes nyári csendjének oka mögött számtalan izgalmas történés húzódik meg. Egyrészt elkészült az új lemezük címadó dalának, a Rózsi néni, sok a szatyor! című nótának a szöveges-aminációs videója, melyet a Nickelodeon csapata készített. 


A dalszöveget a Zeneszövegen is megtaláljátok, ide kattintva!


 Hahó Együttes dalszövegek itt!


A frontember, Kardos-Horváth János adatlapjai és dalszövegei itt!


Másrészt október 9-én Budapesten,a legendás Puskin Mozi mozi Puskin Kuckó nevű, gyerekek számára rendezett sorozat keretében adják elő szintén Rózsi néni sok a szatyor! című műsorunkat.Fontos információ, hogy ide kattinntva lehet jegyet vásárolni a koncertre. 
 


 

Ezúttal egy különleges vendéggel is készül a zenekar: Tóvaj Ági, a Mu Színház, valamint a FAQ Független Színházi Társulat fiatal színésznője működik majd közre a dalokban, s nem csak énekben, hanem hangszerekkel is színesíteni fogja a programot. „A legjobb kikapcsolódás és feltöltődés gyerekekkel lenni.” – mondta Ági, aki a fuvola mellett szaxofonozni is tanult.


 

Ezen az izgalmas koncertendalpremier is lesz: itt hallható először a korábban a Petőfi rádió - Anyám tyúkja című műsorában Beck Zolival (30y) előadott, Jencike című nóta (eredetije a 30y – Bogozd ki című dala), melyre a Hahó Együttes frontembere, Kardos-Horváth János írt gyerekbarát szöveget.


Az eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni.


 

Kardos-Horváth János amellett, hogy lelkesen dolgozik gyermekzenekara új lemezén, immár a Petőfi Rádió - Talpra Magyar! című reggeli műsorának állandó műsorvezetője és egyben egyedi színfoltja is. Természetesen a műsorban hallhatjuk Őt azzal kapcsolatban is véleményt formálni, ami a Hahó Együttes egyik hitvallása, azaz többek között a környezet védelme, az állatok szeretete és az egymás iránti tisztelet.

 


A Hahó Együttes új lemeze év végére várható és népszerű hazai, kortárs előadók legismertebb dalai, azoknak is gyerekbarát szöveggel rendelkező verziói kerülnek majd fel rá.