ifj. Malek Miklós

ifj. Malek Miklós
Teljes név: ifj. Malek Miklós
Együttes: Csézy, Ifj. Malek Miklós, Kocsis Tibor, Varga Viktor, Zséda,
Hangszer, szerep: gitár, zongora
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 4894 alkalommal

Bemutatás:

Ifj. Malek Miklós (Budapest, 1975. április 14. – ) magyar zenei producer, mixer és dalszerző, jelenleg Los Angelesben él. Édesapja Malek Miklós karmester, zeneszerző, édesanyja Toldy Mária énektanár. Nővére Malek Andrea színésznő, énekesnő.

Biográfia:

Budapesten született 1975-ben. Zongorázni és komponálni a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdett. Ezután elvégezte a Zeneakadémiát, ahol zongoraszakon szerzett diplomát. Később ösztöndíjjal az Amerikai Egyesült Államokba ment, ahol Bostonban, a Berklee College of Music-on folytatta tanulmányait.

Ezt követően hét évig New Yorkban dolgozott, majd az egyik legkeresettebb zeneszerző és szövegíró lett Hollywoodban. Együtt dolgozott – többek között – olyan hírességekkel, mint Jennifer Lopez, Anastacia, Donna Summer, Tarkan.Több lemezen is közreműködött, dalokat írt rá. Hangszerelő volt Jennifer Lopez egy albumán (2 millió eladott példány), Anastasia-val írt közös dalt (4 millió eladott példány).

2010-ben az X-faktor tehetségkutató egyik zsűrizője és a csapatok (Non Stop, Mimi és Gergő, Summer Sisters) mentora.Sajnos csapatai között volt a legelső kieső (Mimi és Gergő), valamint másik két csapata is a legelső 5 élő adáson belül kiesett 2011-ben szintén az X-faktor mentora.

Jelenleg az első, saját albumán dolgozik. Legelső videóklipje a Zseton a zsákban című dalához készült, melyben rajongói saját készítésű videóit gyűjtötték össze.

Barátnőjét, a lengyel származású Kasia-t egy röplabda meccsen ismerte meg. Miklós azért kezdett el röplabdázni, hogy vasárnaponként lazítson.

Forrás: Wikipédia

Zenekarai (5 db):

ifj. Malek Miklós dalszövegek (5 db):

Bújj hozzám(Csézy)

Forgószél vár(Kocsis Tibor)

Jól van ez(Varga Viktor)
video

LaLaLaLa (Tandemugrás)(Zséda)
video

Zseton a zsákban(Ifj. Malek Miklós)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább