S.N.O.T.

S.N.O.T.
Teljes név: S.N.O.T.
Együttes: SOS Acapella,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 9291 alkalommal

Biográfia:

Hosszas huzavona után a S.N.O.T. három alapító tagja úgy döntött,hogy 12 év után újra életre keltik a zenekart. Czegi (ének, basszusgitár), Háncsa (gitár, program) és Tomsa (szinti, sampler) már bele is vetették magukat a régi dalok felfrissítésébe, az új ötletek kidolgozásába.

Producerként továbbra is Scheer ''Max'' Viktor dolgozik a bandával. Max irányításával készült el 1998-ban az Activate című nagylemez, de előzőleg már a Deepspace Christ demó is.

Czegi, Háncsa és Tomsa Magyarországon egyedülálló bandát hozott össze annak idején a techno-indusztriál metal műfajban. A S.N.O.T. már a megalakulás évében, 1996-ban felvette az első demóját Félek címmel, majd végigkoncertezték az országot, a pici kluboktól a legnagyobb fesztiválokig mindenhol megfordultak.1997 folyamán, a rengeteg koncertezés közben felvették a második demót Deepspace Christ címmel.

A trió Ausztriában is koncertezett, majd 1998-ban a KO Records gondozásában megjelent az első nagylemezük, az Activate, amelynek két dalában az Ektomorfos Farkas Zotya is vendégeskedett. Készült egy klip az Anatómia című nótára, számos koncertet adtak, folyamatosan jelen voltak a szaklapokban, a zenés tv-csatornákon, a kisebb rádiókban.

2000-ben adták az utolsó koncertjüket, aztán csend. Hosszú csend. 12 évnek kellett eltelnie, hogy a három tag újra egymásra találjon. Régi nóták mixelése, új dalok, koncertek, talán második lemez is... Üdv mindenkinek!" - Czegi, Háncsa, Tomsa.

www.snotband.bandpage.com
www.facebook.com/snotband

Zenekarai (1 db):

S.N.O.T. dalszövegek (1 db):

Mélyűr Krisztus(SOS Acapella)



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább