Vitya

Vitya
Teljes név: Vitya
Együttes: Cherokee,
Hangszer, szerep: gitár
Megtekintve: Ma 1, összesen 1311 alkalommal

Bemutatás:

"Helló Mindenkinek!!!
Már nagyon rég óta foglalkozom zenéléssel, a zeneiskola elvégzése után, kisebb együttesekben játszottam sokféle stílusban, kisebb, nagyobb sikerekkel.
Elsõ kedvenc együttesem a Queen volt (még általános iskolás koromban kaptam meg a Kind of Magic kazettát, én nagy hatással volt rám), késõbb nagy Alice Cooper rajongó lettem, ami után rájöttem, hogy nincs más út csak a Rock! Elkezdtem keményebb zenéket is hallgatni, és most ott állok, hogy legnagyobb bálványaim: Helloween, Savatage, Iron Maiden, Gamma Ray, Judas Priest.
A rockzenén kívül még a Rock operák és a Musical-ek, amiket még nagyon szeretek. És ez ki is tölti kb. az egész életem. Úgy érzem, hogy a Cherokee-ban megtaláltam azt a társaságot, ami pont olyan õrült embereket tartalmaz, mint én, és még zeneileg is meg van az a szint, hogy egy minõségi zenét játszó csapat legyünk. Ennyi az amit érdemes elmondani magamról, a többit majd meglátjátok a koncerteken élõben!"

Forrás: Cherokee együttes honlapja

Zenekarai (1 db):

Cherokee

Cherokee

(ismeretlen - napjainkig)

Vitya dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább