Marót Péter Géza

Marót Péter Géza
Teljes név: Marót Péter Géza
Együttes: Hooligans,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 5750 alkalommal

Bemutatás:

PG - Discography:
Hooligans 1996 maxi tape - Lyrics , Bass Guitar
Hooligans 1997 Nem hall,nem lat LP - Lyrics
Belga 2004 Jon a Golem LP - Bass Guitar
Sickratman 2004 B-e vagy? LP - Bass Guitar
Carbonfools 2004 Poisoned Gulash LP - Bass Guitar
Dublorz 2005 DVD - Music, Bass Guitar
Belga 2005 Belga 3 double LP - Bass Guitar
Tereskova 2005 LP - Music,Bass Guitar
Belga 2007 Zigilemez LP - Bass Guitar
Chip Chip Chokas 2009 Chip Rock LP - Guitar.BassGuitar
Belga 2010 Platina LP - Bass Guitar
Hooligans 2010 8 szemközt LP - Lyrics
Hooligans 2011 Best of' double LP - Lyrics
Hooligans 15 2012 Best of' dvd - Lyrics, bass guitar
Homeless Millionaires 2013
Hooligans _Tarsasjatek 2014 ' dupla platinium '

Biográfia:

a Hooligans zenekar alapító tagja.
Szövegíró, basszusgitáros
Belga ; studio bass
Adam Bomb_ live bass

Zenekarai (1 db):

Marót Péter Géza dalszövegek (2 db):

Paradicsom(Hooligans)
video

Paradicsom (+ Lotfi Begi)(Hooligans)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//