Miklós Krisztián

Miklós Krisztián
Teljes név: Miklós Krisztián
Együttes: SecondHand,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 3, összesen 1598 alkalommal

Bemutatás:

Szólógitár
Nick: GEA
Ha a külsőségek nem is ezt mutatják, belülről és a szíve mélyén a legnagyobb rockerek egyike. Ha tehetné, biztos a Metallica-ban játszana. Elmondása szerint nem szólista, de ez álságos kijelentés. Nagyon tud.
kedvenc évszak: nyár, forróság meleg idő minden mennyiségben! felőlem lehet 365 napnyi is! kedvenc kaja: palacsinta, kakaós minden mennyiségben! felőlem lehet 365 napnyi is! kedvenc ital: bahacklé. nem iszom szászt! kedvenc autó: a mindenkori saját a kedvenc, de amúgy 1x megsergetnék egy vipert, kedvenc sportoló: nem tom...nincs "a kedvenc", kedvenc TV műsor: TV? brrrr! de komolyan!!! szenny...na jó legyen monthy python repülő cirkusza, kedvenc magyar együttes: sh, amorf ördögök, kispál fene tudja, mikor mi..., kedvenc külföldi együttes: metallica, rhcp, maiden, queen, u2, ratm és audioslave, és és és váááá mind felsorolnám szíven szerint! de éppen most a molotov a favorit, aztán majd megunom frusztrál, hogy csak 1et lehet választani, és tiltakozásul többet is beírtam (ahova tudok) :) csillagjegy: Oroszlán, mim más? :D, Kedvenc gitárom: jackson (charvel), de most egy fekete ibanez az álmom, Kedvenc külföldi énekesem: Bruce Dickincon, James Hetfield, Freddie, Kedvenc gityós külföldi: Angus Young, John Frusciante, Kirk Hammet, The Edge, James Marshall (nakiaz? ;D), Brian May, Joe Stariani, Kedvenc motorom: távol áll a téma tőlem. sry, Kedvenc színem: 3 betű: ződ, Kedvenc filmem: a star wars-ok, és a sok sok alien, Kedvenc magyar filmem: csinibaba, macskafogó, Kedvenc költőm: gáz ha nincs? legyen Villon, Kedvenc magyar költőm: nem lehetne inkább író? P.Howard és Örkény, Kedvenc könyvem: Rejtő szinte összes

Zenekarai (1 db):

Miklós Krisztián dalszövegek (7 db):

#CS1(SecondHand)
video

A Jó vég ( Jó vége lesz)(SecondHand)
video

Aki eddig voltam(SecondHand)
video

Egyedül(SecondHand)
video

Ezerszer ezer(SecondHand)
video

Hé\' Hajnal(SecondHand)
video

Rozsda marja(SecondHand)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább