Timár Márton

Timár Márton
Teljes név: Timár Márton
Együttes: Góbé zenekar,
Hangszer, szerep: nagybőgő
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 3, összesen 2528 alkalommal

Bemutatás:

1985.06.19-én születtem Budapesten. Szüleim zene tagozatos általános iskolába írattak be, ahol egy hónap után klasszikus csellót javasoltak. Nekem meg is tetszett, olyannyira, hogy 10 éven keresztül folytattam is.

Biográfia:

Kamasz koromra úgy éreztem, nincs már szükségem a zenére. Hál’ Istennek édesanyám rábeszélő képességének, hogy rávett, menjek el az Óbudai zene iskolába bőgő szakra. Miután beiratkoztam oda, Molnár Péter kezdett tanítani, egyben meg szerettetni velem a népzenét, ami viszont nem volt nehéz dolog, mert ezelőtt pár évet táncoltam a BEM néptánc együttesben. De mégis, a hangszert megfogni, megszólaltatni az ő keze alatt kezdtem el.
Az évek során sok formációban szerepeltem, számos zenekarban megfordultam. Később sikeres felvételt nyertem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, népi vonós szakára, ahol Doór Róbert tanítványa lehetek, az ő jó tanácsai révén fejlődik zenei képességem.
2011-es Talentometer versenykor csatlakoztam véglegesen a Góbé zenekarhoz, habár már előtte pár évvel megismerkedtünk, és barátok voltunk.

Zenekarai (1 db):

Góbé zenekar

Góbé zenekar

(2013 - 2013)

Timár Márton dalszövegek (1 db):

Kodályos - Kodály-ish(Góbé zenekar)



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább