Csordás Zita

Csordás Zita
Teljes név: Csordás Zita
Együttes: Majka, Népdal, Zombori,
Hangszer, szerep: ének
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 3035 alkalommal

Bemutatás:

A Zombori zenekar énekesnője.

Biográfia:

"Hat évesen a szüleim beirattak a Pesti külváros egyik csodás zenetagozatos iskolájába, amely akkor még a Pécsi Sebestyén Általános és Zenetagozatos Iskola névre hallgatott, ahol a Kodály-módszerrel szerettették meg velem a zenét. Itt kezdtem zongorázni. Kiskamaszként a punk-rock világában elmélyedve, az "alapítsunk zenekart srácok" - láz engem is elkapott, és ennek hatására kezdtem el gitározni, és mivel az menőbb, a kezembe vettem egy leszedált szovjet basszusgitárt is. Később a népzene, a cigányzene, a különböző tradicionális zenék kezdtek érdekelni, így klarinétozni kezdtem, persze még szép, hogy a jazznél kötöttem ki, és azt tanultam, több-kevesebb sikerrel. Természetesen a könnyűzene világában tovább úsztam, így alakult meg több zenekar is, amiknek tagja voltam, de végül ezek közül csak egy tartja a frontot mind a mai napig, és úszás közben arra is rájöttem, hogy nekem nem valók a hangszerek, ugyanis kutyaütő mód játszom rajtuk.

Jelenleg az MKE-n tanulok, itt találkoztam Emesével, aki meghívott a zenekarba énekelni, valamiféle csodás véletlen folytán. :)

Nos ezután a pár mondat után kijelenthetem, az életemben a zene igen fontos szerepet játszik, még akkor is, ha azt sem tudom, mit hogy kell. Ez csak úgy jön. (Vagy nem, időnként beszorul. haha)"

forrás: zenekar hivatalos oldala

Zenekarai (3 db):

Zombori

Zombori

(ismeretlen - napjainkig)

Csordás Zita dalszövegek (2 db):

Hajnali fény (ft. Agárdi Szilvi)(Majka)
video

Túl a vizen(Népdal)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább