Vavra Bence

Vavra Bence
Teljes név: Vavra Bence
Együttes: ByTheWay, Fool Moon , Random Trip, Talk2Night, Vavra Bence,
Hangszer, szerep: ének
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 2, összesen 2515 alkalommal

Bemutatás:

Vavra Bence (teljes nevén Vavra Bence András) 1994. január 30-án született Szegeden, ahol mindössze 3 évet élt, azután Debrecenbe költöztek. Sok minden köti Debrencenhez Bencét, mivel ott nőtt fel, oda járt iskolába, ott élnek nagyszülei, és legjobb barátjai, ezért szeret szabadidejében ott lenni.
Tanulmányok:
A debreceni Ady Endre Gimnázium dráma szakán tanult, amelyet 2013-ban fejezett be. Mellette a Simonffy Emil Zeneiskolába járt, ahol zongorázni tanult 12 évig. Benny fontosnak tartja a tanulást, szeretne tovább tanulni és diplomát szerezni, de egyelőre a csapat és az éneklés a legfontosabb számára. Benny hobbija a kosarazás, benne is volt egy kosárcsapatban.
X-Faktor & ByTheWay:
Bence 2010-ben jelentkezett először az X-Faktorba, ahol a TOP 150 közé jutott. Utána a 2012-es X-Faktorban láthattuk újra, viszont csak a legjobb 150 közé került be, majd nem folytathatta tovább a versenyt. A ByTheWay már 2012-ben indult az X-Faktorban, akkor még csak Szikszai Péter, Patocska Olivér és Rétvári Péter volt a csapattagja, de az X-Faktor után a formáció feloszlott. A 2012-es X-Faktor válogatásán találkozott a 4 srác, így ismerkedtek meg, majd a csapat feloszlása után nem olyan soká Sziki és Olivér újra alkották a csapatot.
Miután a csapat újra alakult, az "új" ByTheWay el is kezdte a munkát. Rengeteg feldolgozást készítettek, melyeket YouTube csatornájukra fel is töltöttek. 2013 augusztusában, pedig megjelent első saját daluk, melyhez már klip is készült a Scream.
A ByTheWay a 4. élőshowban párbajozott Csordás Ákos ellen, és a nézői szavazatok által nekik kellett távozniuk a versenyből. Ám a kiesésük utáni héten Bozsek Márk bejelentette kiszáll az X-Faktorból, és a ByTheWay folytathatja tovább a versenyt. A csapat egészen a döntőig menetelt, és a 2013-as X-Faktor ezüstérmesei lettek.

Zenekarai (5 db):

ByTheWay

ByTheWay

(2012 - 2017)

Fool Moon

Fool Moon

(2017 - napjainkig)

Talk2Night

Talk2Night

(2019 - napjainkig)

Vavra Bence dalszövegek (10 db):

A zene benned (közr. Brenka, Vavra Bence, Gerendás)(Random Trip)
video

Az a lány(ByTheWay)

Free to fly(ByTheWay)
video

Kicsit fékezz(ByTheWay)

Minden jó(Vavra Bence)
video

MIVAN?!(Talk2Night)
video

Over and Over(Vavra Bence)
video

Szótlanság(Vavra Bence)
video

Válaszút(Talk2Night)
video

Veled minden(Talk2Night)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább