Vavra Bence

Vavra Bence
Teljes név: Vavra Bence
Együttes: ByTheWay, Talk2Night, Vavra Bence,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 1224 alkalommal

Bemutatás:

Vavra Bence (teljes nevén Vavra Bence András) 1994. január 30-án született Szegeden, ahol mindössze 3 évet élt, azután Debrecenbe költöztek. Sok minden köti Debrencenhez Bencét, mivel ott nőtt fel, oda járt iskolába, ott élnek nagyszülei, és legjobb barátjai, ezért szeret szabadidejében ott lenni.
Tanulmányok:
A debreceni Ady Endre Gimnázium dráma szakán tanult, amelyet 2013-ban fejezett be. Mellette a Simonffy Emil Zeneiskolába járt, ahol zongorázni tanult 12 évig. Benny fontosnak tartja a tanulást, szeretne tovább tanulni és diplomát szerezni, de egyelőre a csapat és az éneklés a legfontosabb számára. Benny hobbija a kosarazás, benne is volt egy kosárcsapatban.
X-Faktor & ByTheWay:
Bence 2010-ben jelentkezett először az X-Faktorba, ahol a TOP 150 közé jutott. Utána a 2012-es X-Faktorban láthattuk újra, viszont csak a legjobb 150 közé került be, majd nem folytathatta tovább a versenyt. A ByTheWay már 2012-ben indult az X-Faktorban, akkor még csak Szikszai Péter, Patocska Olivér és Rétvári Péter volt a csapattagja, de az X-Faktor után a formáció feloszlott. A 2012-es X-Faktor válogatásán találkozott a 4 srác, így ismerkedtek meg, majd a csapat feloszlása után nem olyan soká Sziki és Olivér újra alkották a csapatot.
Miután a csapat újra alakult, az "új" ByTheWay el is kezdte a munkát. Rengeteg feldolgozást készítettek, melyeket YouTube csatornájukra fel is töltöttek. 2013 augusztusában, pedig megjelent első saját daluk, melyhez már klip is készült a Scream.
A ByTheWay a 4. élőshowban párbajozott Csordás Ákos ellen, és a nézői szavazatok által nekik kellett távozniuk a versenyből. Ám a kiesésük utáni héten Bozsek Márk bejelentette kiszáll az X-Faktorból, és a ByTheWay folytathatja tovább a versenyt. A csapat egészen a döntőig menetelt, és a 2013-as X-Faktor ezüstérmesei lettek.

Zenekarai (3 db):

Vavra Bence dalszövegek (7 db):

Az a lány(ByTheWay)

Free to fly(ByTheWay)
video

Kicsit fékezz(ByTheWay)

MIVAN?!(Talk2Night)
video

Over and Over(Vavra Bence)
video

Szótlanság(Vavra Bence)
video

Válaszút(Talk2Night)
videoHozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//