Mr. MimiCry

Mr. MimiCry
Teljes név: Mr. MimiCry
Együttes: Mr. MimiCry,
Hangszer, szerep: szintetizátor
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 2, összesen 969 alkalommal

Bemutatás:

Mr. MimiCry első szóló anyaga, a Modern Carmina (2015)! Rockzenéjét teljesen egyedül készíti és stílusa Mistyc ( és nem Mystic ) Metal, mely ötvözi a hagyományos metal műfajokat, a horror, dark fantasy és misztikus filmzenei elemekkel! Mitológiai és történelmi mondanivaló jellemzi, ezt a világot! Folyamatosan készülnek a dalok angol nyelvű verziói is melyeket nemsokára láthatunk!
Mr. MimiCry elérhetősége: metalmistyc@gmail.com
Jó zenehallgatást kíván a zenekar gitárosa és managere; Chelydra

Biográfia:

A '80'-évek végén kezdte pályafutását (Lator zenekar), ismert zenetanároktól leste el a fortélyokat és tanult zenélni, énekelni és minden egyebet, amit a rockzenei munkássága során használ! Hosszú ideig a saját formációjában zenélt (Lator zenekar) és más előadóművészeknek segített, hol kevesebb, hol több sikerrel! Sokszor felléptek a Dózsa György úti, Elmü Pinceklubban, A Csanády utcai klubban és elő zenekarként is feltűntek, az Ossian zenekar előtt, Monoron. A sok év alatt nem találta meg a megfelelő "társakat" ahhoz, hogy saját stílusát megmutathassa a közönségnek! Voltak, nagyon rossz korszakai, amiket legszívesebben elfelejtene, de mint mondja, így legalább átélt mindent és megélte mindazt, amit egy rock zenésznek meg kell élnie ahhoz, hogy őszintén tudjon érzelmeket átadni a közönségének.
Magánéletét és személyét, titok veszi körül! A mostani ismerősei, csak "Alakváltónak" titulálják, Mr. MimiCry-t. Ahogy ő mondja; "Lett egy társam, az "Éj Szárnyas Árnya", aki minden nőnél szebb a földön és beköltözött a lelkembe!"
Mostani szóló albumát, a vallás, a hit, a múlt történései, mondái, regéi kísérik, de a lelkek és a fantázia világ szellemei, démonai lengik körül, az örök emberi igazságokat! Zenéjét egyedül komponálja és szövegeit, saját maga írja! A Modern Carmina anyagának elkészítésekor, arra törekedett, hogy minden általa megélt élmény, bekerüljön a mondanivalóba!
Két - három zenésztárs kíséri őt a kezdetektől fogva, még a legrégebbi formációból maradtak vele, mert igaz barátai és társai, Mr. MimiCry-nak!

Zenekarai (1 db):

Mr. MimiCry

Mr. MimiCry

(2014 - napjainkig)

Mr. MimiCry dalszövegek (16 db):

Áldozat(Mr. MimiCry)
video

Az élet lángja - \'Mistyc\' Metal(Mr. MimiCry)
video

Closure(Mr. MimiCry)
video

Égi jel(Mr. MimiCry)
video

Intro - Dies Irae(Mr. MimiCry)
video

Kutyák és lovak(Mr. MimiCry)
video

Lator – E. M. Tiszteletére(Mr. MimiCry)
video

Lelkek Ünnepe(Mr. MimiCry)
video

Nyitány(Mr. MimiCry)
video

Overture(Mr. MimiCry)
video

Özönvíz(Mr. MimiCry)
video

Pecsétek(Mr. MimiCry)
video

Sehol sem vagyok(Mr. MimiCry)
video

Szomjas Világ - In Taberna Quando Sumus(Mr. MimiCry)
video

Transzmutáció(Mr. MimiCry)
video

Warlock monológja(Mr. MimiCry)
videoHozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//