Baracskay Rita

Baracskay Rita
Teljes név: Baracskay Rita
Együttes: Unmasked,
Hangszer, szerep: szaxofon
Megtekintve: Ma 2, összesen 3155 alkalommal

Bemutatás:

Ars Poetica: „Kell, hogy legyen valami, amitől az ember él és élni hagy. Muszáj zenélnem, mert különben felrobbanna az agyam a gondolatoktól. A legnagyobb erő a zene és ez az egész egy 8 milliárdos nagyszínpad. Nincs annál jobb és fontosabb érzés, mint amikor az ember megpróbál nyomot hagyni a világban, valahogy úgy, mint ahogy anno Armstrong tűzte ki a zászlócskáját a Holdon. Mindenkinek kell, hogy legyen egy ilyen zászlója, amivel hadonászik, vagy elhajítja, vagy lehet, hogy észre sem veszi, hogy ez a valami a kezében van. De ott van!”

Szaxofon: „Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért pont szaxofon, de én nem is értem, hogy másoknak hogy juthat eszébe más hangszeren játszani. A kérdést sem értem. Ez a legcsodálatosabb hangszer, az én zászlóm, amit nem tudok elengedni.”

A WatchMe zenekar motorja 2018 nyarától szólóban is útnak indul, hiszen Rita ízlése több stílusból építkezik és kíváncsi, hogy a műfajok igen színes palettáján mit tud átadni a nagyközönségnek.

Zenekarai: WatchMe

Zenekarai (1 db):

Unmasked

Unmasked

(2015 - 2015)

Baracskay Rita dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább