Bogárdi Alíz

Bogárdi Alíz
Teljes név: Bogárdi Alíz
Együttes: Takáts Eszter,
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 201 alkalommal

Bemutatás:

Az egyik első női hegedűs volt a magyar könnyűzenében, színész, zeneszerző, bábművész, de a pécsi családok leginkább bájos gyermekfoglalkozások háziasszonyaként ismerik Bogárdi Alízt.

Tamás Éva színjátszó-körében alkalmanként fellép, de van saját maga által alapított társulata is, ÜnnepKörSzín elnevezéssel. Többek között meseórákat tartanak hangszer bemutatókkal, meséléssel több korosztálynak, neves zenész vendégekkel. Szívügye a környezettudatosságra nevelés, ezért ez irányban is tevékenykedik.

Biográfia:

Bogárdi Aliz 1976-ban született Mohácson. Pécsett az I-es Gyakorlóba járt, a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett, magyar szakon diplomázott a PTE-n, s újságíró iskolát is végzett. Aktív tag volt hét zenekarban (szerepelt például az InterMagyarban és Takáts Eszterrel több projektjük volt). Színészkedett a Harmadik gyerekdarabjaiban, a Bóbitában 6 éven át, s különböző zenekarokkal tíz lemezen játszott. Párja Jankó Mátyás szcenikus, a PapírPanir formáció egyik alapítója. Négy gyermeke van: Zora 16, Vince 14, Péter 11, Zsiga pedig 1 éves. s a nagyobbak már zenélnek.

Zenekarai (1 db):

Bogárdi Alíz dalszövegek (2 db):

Oktáv és terc(Takáts Eszter)
dalokhu video

Reggel(Takáts Eszter)
dalokhuHozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább