Gombkötő Ildikó

Gombkötő Ildikó
Teljes név: Gombkötő Ildikó
Együttes: Delta,
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 5, összesen 9539 alkalommal

Bemutatás:

Énekesnő (a Delta énekesnője)

Régi álmom vált valóra hogy az együttes tagja lehetek. Nagyon szeretek énekelni, a zene már kiskorom óta szerepet játszik az életemben. Anyukám szerint égető kislány voltam,a többi gyerekkel ellentétben este én nem a mesére,hanem csakis a zenére voltam hajlandó elaludni.

Telt múlt az idő… :) Aztán, mikor nagyobbacska lettem, általános iskolában az egyik gyermeknapon az osztályfőnököm benevezett a suli karaoke versenyére, ahol Alexa: Hello Mr. Szerelem című számával első helyezést értem el. Ezt követően több „Ki mit tud?”-on is részt vettem, ahol állítólag sikeresen szerepeltem. :) Ebből kifolyólag kerültem kapcsolatba az akkori Delta együttessel és Szabó Petivel, szintén egy iskolai Delta zsúron. :) Nagyon megtetszett a zenéjük és elhatároztam, hogy énekesnő leszek és egyszer majd velük fogok énekelni. :) Utólag kiderült, hogy Peti is kinézett magának. :)

Eközben igyekeztem minden zenével kapcsolatos dolognak a közelében maradni. 7 évig tagja voltam a söjtöri népdalkörnek. A középiskolás évek alatt egy mulatós formáció énekese voltam, az országban több rendezvényen és televíziós műsorban is szerepeltem. Időközben a tanulmányaim elszólítottak Szombathelyre és egy ideig csak a fürdőkádban daloltam. :)

Aztán egy nap felhívott Peti,hogy lennék-e a Delta énekesnője. Először nagyon meglepődtem, mert évekkel ezelőtt feltette már ezt a kérdést,de akkor még túl fiatal voltam és nemet mondattak velem a szüleim. :) Most viszont úgy éreztem, felnőttem a feladathoz, meg el is engedtek. :))) Nos…Azóta itt vagyok és igyekszem megfelelni magamnak, a zenekarnak, és a közönségnek. Nagyon jól érzem magam! :) És szeretek enni… :)))

Zenekarai (1 db):

Delta

Delta

(ismeretlen - napjainkig)

Gombkötő Ildikó dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább