Hordós Dani

Hordós Dani
Teljes név: Hordós Dani
Együttes: Delta,
Hangszer, szerep: dob
Megtekintve: Ma 2, összesen 1217 alkalommal

Bemutatás:

A két Dani közül vagyok az egyik, aki a dobos és nem testvére a „másik” Daninak. :) Már óvodás koromban is foglalkoztatott a zene, de akkor még az énekes karrierem élte fénykorát. Ez leginkább szobai fellépéseket takart egy kazettás magnó segítségével. :)
Már korábban is vonzott ez a hangszer, de kb. 12-13 évesen kezdtem el a dobbal foglalkozni. Ebben Czuppon István volt a segítségemre, nála tanultam meg elsajátítani, sokat köszönhetek neki.
Később a haverokkal már dolgoztunk egy zenekar kialakításában, amely létre is jött, feldolgozásokkal, saját dalokkal egyaránt. Jó volt ez az időszak, de néhány év után abbamaradt a közös zenélés, mindenki más irányba ment tovább.
Ezek után egy bulizenekarban kezdtem el játszani, amit szintén nagyon élveztem, mert minden stílusban megmutathattam magam.
A zenén kívül több minden is érdekel, és sok mindennel foglalkoztam is, de mind közül a zenélés vonzott a legjobban.

Biográfia:

2013 augusztus végén kaptam egy telefonhívást Szabó Petitől, hogy dobost keresnek a Deltába. Nagyon megörültem ennek, izgatott lettem. :) Találkoztunk, megbeszéltük a dolgokat. Elkezdtem járni a srácokkal a bulikba immár lehetséges dobosként, plusz még nagyon sokat lejártam Pete Krisztiánhoz, az előző doboshoz, akivel átvettük azt a rengeteg dalt, amit játszik a zenekar. Krisztiánnak ezúton is köszönöm a türelmet :) és a barátságot. Ezt a jó viszonyt a mai napig ápoljuk és természetesen a zenekar többi tagja is. Ezek után hivatalosan is a zenekar tagja lettem, amivel egy álmom vált valóra. :) Nagyon jól érzem itt magam, sok tapasztalatot és élményt szerzek, és remélem még fogok is sokáig. ;) Ui.: Ezek tényleg nem normálisak… :D

Zenekarai (1 db):

Delta

Delta

(2013 - napjainkig)

Hordós Dani dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább