DEX - Dalszerző Expo

szeptember 16, Muzikum

2021. szeptember 16-án Budapest belvárosában, a Muzikum klubban jön az idei Dalszerző Expo. A szervezők mindenkit várnak, akik dalszövegírói, zeneszerzői képességeiket fejlesztenék, a dalszerzés üzleti oldalát ismernék meg jobban, vagy más alkotókkal találkoznának.

Az Artisjus szerzői egyesület idén negyedik alkalommal rendezi meg a Dalszerző Expót – a járványhelyzet miatt két részletben: a DEX első napja májusban online eseményként zajlott le, a második rész szeptember 16-án „offline” eseményként valósul meg. A DEX továbbra is a kezdő és a tapasztalt dalszerzők számára kínál gyakorlati tudást, karrierépítési lehetőséget, de kiemelt cél az is, hogy hosszú szünet után a dalszerzők újból találkozhassanak, és személyesen oszthassák meg tapasztalataikat egymással. A DEX ezért idén a hazai szerzői közegre fókuszál: a résztvevők magyar dalszerzők, zenei szakemberek műhelytitkaiba pillanthatnak be – előadások, workshopok, egyéni tanácsadások keretében.


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább