Megjelent Ekanem Bálint Emota HIDEG SZÉL című dala

A dalban a gyorshajtás, a felelőtlen vezetés veszélyeiről beszél, de emellett emléket is állít azoknak a szeretteinek, akiket váratlanul, egy balesetben veszített el. Bálint ezzel az új szerzeményével indul az ide A Dal versenyében.

A Hideg szél volt az első szám, ami kiforrott ebben az időszakban, ehhez a The Biebers másik tagját, Puskás Danit kérte fel zenei producerként. „Szeretem a munkához való hozzáállását, ráadásul nagyon jól ismer engem -  a The Biebersnek köszönhetően - , belelát a világomba és érti az elképzeléseimet” – mondja. „Dani most Gerendás Danival dolgozik együtt, akivel úgyszintén baráti kapcsolatot ápolok, így fantasztikus csapat alakult ki.” Bálint ragaszkodott hozzá, hogy egy fontos, társadalmi témát járjanak körbe a dalban és ez szemlélet fogja jellemezni a szólóprojektje később készülő számait is. „Olyan témákról szeretnék beszélni, amelyek mély mondanivalójúak és széles közönséget érintenek.”

A legelső szerzeménye például a felhőtlen autóvezetésről szól, a gyorshajtásról és arról, ha valaki ittasan ül a volán mögé – tehát minden olyan vezetési stílusról, amivel kockázatot jelenthet mások számára az utakon. „Több barátom is egy közúti balesetben veszítette el az életét. Mindig eszembe jutnak, amikor meghallgatom ezt a dalt. A Hideg szél tehát nemcsak prevenciós céllal készült el, hanem azért is, hogy megemlékezzek azokról, akik egy ilyen tragédia áldozatai lettek.” Bálint reméli, hogy ezzel megszólíthatja, elgondolkodtatja azokat, akik rendszeresen átlépik a sebességhatárt.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább