FÖLD NAPJA - 2022. ÁPRILIS. 22.

#TudatosBolygó #SaveTheSoil #LetUsMakeItHappen

Március 21-én Londonból elindult egy óriási nemzetközi mozgalom SAVE SOILnéven,  Sadhguru vezetésével, aki több mint 30 ezer km-t motorozik, 100 nap alatt, érintve a legtöbb európai fővárost, a Közel-Keleten át egészen Dél-Indiáig, azzal a céllal, hogy a talaj termőképességének azonnali megmentését sürgessék, mind az emberek, mind a döntéshozók körében.

Elképesztő maga az út, főleg mindez motoron, azóta is minden nap 8-10 órákat motorozva és hála Istennek elképesztő az eddigi eredmény is. Sok országban jutott miniszterek, döntéshozók elé az ügy, sok helyen már alá is írták azt a kutatók, szakemberek által megírt programot, amivel még menthető a termőföld!

A fantasztikus kezdeményezéshez olyan ismert és elismert nevek csatlakoztak a világ minden tájáról, mint a Dalai Láma, Tom Brady,  Deepak Chopra, Jane Goodall és a nevek sora csak egyre nő. A magyar könnyűzene tudatos képviselői is az ügy mellé álltak Pásztor Anna, Varga Lívius és Halmos András személyében.

MIT TEHETSZ?

Kövesd be a felületeiket, ahol mindig értesülhetsz, az aktuális tennivalókról, infókról és oszd meg barátaiddal az infókat, együtt sikerülhet!

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább