Elszigetelve a színpadon – megjelent Zalai Richard új dala

A Splendid Isolation már a második bemutatott dal Zalai Richard januárban érkező új EP-jéről, egyúttal annak záródarabja. 


A könnyedebb, vidámabb hangvételű szerzemény ezúttal is a közönség előtt született és az akkor megélt, szabad, közös alkotás örömét adja vissza.





A novemberben megjelent Back to Basics-hez hasonlóan ez a szerzemény is a La Boum fesztiválon született, Zalai Richard Oláh Anna művésszel közös fellépésén, ahol ameddig Richard zenélt, Anna vászonra vitte az így gerjesztett érzelmeket: 


„A cím arra a csodálatos 1 órára utal, amit együtt töltöttünk a színpadon. Részben elszigetelve a közönségtől magunkban. Gondolati síkon az előző EP-m, a Travel The Unknown folytatásának is lehet tekinteni, amely a Dunán lett rögzítve. 






Ott egyedül voltam elzárva a külső világtól egy hajón, itt pedig már ketten. A dalban egy repetitív zongora téma bontakozik ki és alakul át lassan és hívja be maga mellé a dobgép és szintetizátor hangjait. Végül pedig egy fokozás után újra kiüresedik a hangspektrum és a zongora zárja le hangulatát mind a dalnak, mind az EP-nek is.”






Zalai Richard remekül alakítja az aktuális érzelmeit, vibrálásait hangokká és ütemekké, downtempo, ambient és modern klasszikus alapokra építő dallamai belső utazásra invitálják a közönséget.


A Deeper in The Sea c. kislemez január 6-án érkezik. A Splendid Isolation – a már megjelent Back to Basics-hez hasonlóan - elérhető az összes zenei streaming felületen. 

 




 

 Fotók: Zalai Richárd hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább