Megjöttek a Balaton Sound első nevei

Beach, partik, balatoni pirkadatok

Európa legmenőbb vízparti zenei fesztiválja – ahogy ez már megszokott – 2023-ra is világsztárok sorát jelentette be. Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Sound nem csupán egy hatalmas esti parti forgatag, de napközben is rengeteg lehetőséget kínál a lazulásra és a feltöltődésre a parton és vízen egyaránt.

A Balaton Sound 2023 június 28-július 1. között kerül megrendezésre Zamárdiban.




A Balaton Sound a kezdetek óta arra törekedett, hogy a Balaton egyik legszebb panorámájú vízpartját olyan zenei élményekkel töltse meg erre az öt napra, ahol a legnagyobb világsztárok adják át egymásnak a színpadot.

– A világ legjobbjait soroló DJ Mag TOP 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők. A trance gyökerekkel rendelkező

Armin Van Buuren, vagy akár Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR és Vini Vici

– kezdte a bejelentést Filutás Anna, a Balaton Sound projektmenedzsere.




 

A Balaton Sound nem csupán az esti bulizások megkerülhetetlen helyszíne, de napközben is megéri hangolódni az estékre vagy akár megvárni a felejthetetlen napfelkeltét. A Sound egész nap nyitva van, érdemes kihasználni minden pillanatát, ezért számos izgalmas nappali programmal is készülnek a látogatóknak.


 

 

Lesz vízben táncolós Splash party is

A Balaton Sound 2023 programjában emellett matracos csobbanás, koktélozós beach klub a legjobb magyar DJ-k zenéivel, extravagáns divatbemutatók is várnak. Belefuthatunk különböző nemzetközi utcaszínházak varázslatos felvonulásaiba is.

Az egészségtudatosabb látogatók techno yogával és egyéb sportprogramokkal vezethetik le a hosszú éjszakákat.

A Balaton Sound az a hely, ahol mindenki különleges vendégnek érezheti magát a partikkal dúsított különleges VIP-helyszíneken. Aki pihenésre vágyik, a Balaland Residence panorámás apartmanjaiban kaphat szállást, ha az exkluzív VIP Holiday csomagot választja.

– Igyekszünk minden igényt kielégíteni. A kalandvágyó kempingezőktől, a kényelemre és ötcsillagos szolgáltatásokra vágyó látogatókig bárki választhat magának megfelelőt – tette hozzá Filutás Anna.

 



A Balaton Sound 2023 színpadán fellép Robert Etheridge, azaz Dimension, az Egyesült Királyság egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei előadója, akit a tánczene új hullámának egyik jelentős szereplőjeként emlegetnek, miután első kislemezét követően hamar nevet szerzett magának a drum&bass-szcénában.

Hosszú kihagyás után indul turnéra és persze jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere.

Érkezik a 2023-as Soundra az angol DJ, producer és televíziós személyiség, Joel Corry, az elektronikus zene nagyágyúja, az MTV „Being Joel Corry” című digitális sorozatának sztárja, aki legnagyobb slágereit hozza el Zamárdiba. Szintén elfogadta a Sound meghívását a francia dj, zenei producer Kungs, aki az ausztrál funk trio, a Cookin’ on 3 Burners dalának feldolgozásával robbant be a köztudatba.

Érkezik Zamárdiba az Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duo is.

A szervezők azt is jelezték, hogy ez még csak a kezdet, nemsokára számíthatunk a folytatásra. Miután a rendkívül népszerű B my Lake jövőre is a Balaton Sound szerves részeként jelentkezik, hamarosan napvilágra kerülnek a nemzetközi szcénában is egyre nagyobb teret kapó underground stílusok – így a techno, a tech-house vagy a minimál house – képviselői is.


 

 


A Balaton Sound 2023 első fellépőinek listája

Armin Van Buuren, Dimension DJ set, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, Joel Corry, KSHMR, Kungs, Ofenbach, Vini Vici.

A most bejelentett világsztárok slágerei egy csokorba gyűjtve itt hallgathatóak.



Nyitókép: Balaton Sound hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább