ABBA élőzenekaros tribute koncertshow

Július 8., Balatonlellei Szabadtéri Színpad

Van néhány zenekar, melyek hallgatását soha nem lehet ABBAhagyni. Vannak dalok, melyek bármikor felcsendülnek, mindenki együtt énekel, felejthetetlen élményt, jókedvet és szuper hangulatot adnak… mindannyian tudjuk, hogy az ABBA láz sosem ér véget! A Mamma Mia filmek és musicalek sikere a világ minden mozijában és színháztermében évtizedek óta garantált! Nincs ez másképp az egyetlen hazai, élőzenekaros ABBA Tribute Show műsorával sem. A megaslágerekkel, kiváló énekhangokkal, egyedi kosztümökkel és extra látványelemekkel színpadra állított show az ország egyik nagy kedvence. Az eredeti felállásnak megfelelő 6 tagú formáció már ismert zenekarok közkedvelt művészeiből állt össze. A profi és dögös hangzás, látvány és koreográfia egyedi és színvonalas műsort garantál.




 

Mi lehetne jobb program egy nyár esti szombaton, mint az ABBA örökérvényű, megunhatatlan slágerei: a Dancing Queen,  Mamma Mia, Money, Money, Money, SOS, Chiquitita, Voulez Vous, Super Trouper, I Have A Dream, The Winner Takes It All, Gimme Gimme Gimme, Waterloo, Take A Chance On Me…és még sorolhatnánk.                       

 

Egy felejthetetlen koncertélmény, a legnagyobb és legismertebb ABBA slágerek, 6 tagú élőzenekar, profi énekesek, korszakalkotó ruhák, látvány, fények és hangulat! Induljanak be a lábak, kezdődjön a SHOW!

 

 

A formáció tagjai:

Kaj Bernadett (Blahalousiana, PASO, Beatrice) - ének

Paku Patrícia (Blahalousiana, PASO, Beatrice) - ének

Pulius Tamás (Mocsok 1 Kölykök) - billentyű, ének

Horváth Barnabás (Soerii & Poolek) - gitár, ének

Paczári Viktor (Belmondo, Soul Surge) - basszusgitár

Bátor Bence (Frenk, Amber Smith) – dob

 

Jegylink


 

FB esemény





 

Fotók: Balatonellei Szabadtéri Színpad hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább