Közös dallal jelentkezett a Wellhello és T.Danny

Előtört az állat Fluor Tomiból és Diazból: a duó T-Dannyvel ugrott le a diszkóklubba, ahol az események váratlan fordulatot vettek. Miau!

 


WELLHELLO DALSZÖVEGEK ITT.

A Wellhello kihozta idei második nyári slágerét: a szerelmes-vívódós Részegen egy rolleren után egy vegytiszta partihimnusszal adózik a fesztiválszezon előtt. Szűcs Judith 1978-as, Gyere a Disco club elé című kultdalának T-Dannyvel közös feldolgozásához készült klip telis-tele van igazi állatságokkal. Akik életvitelszerűen pörgetik a TikTokot és az Insta-Reelseket, azok számára igazi vizuális kincsesbánya a Szeleczki Rozália rendezte videó: szintin játszó kutyák, jelmezes macskák, táncoló kakadu... Ismerős, ugye?

T.DANNY DALSZÖVEGEK ITT.

Ebben a klubban mindenki a legjobb formáját hozza: a bulizó állatok Varga Anita stylist kreációit viselik. Wow. Vagy inkább: vau! S hogy ki a legnagyobb állat a három főszereplő közül? A bárpultnál ez is kiderül.




Fotó: Wellhello és T.Danny hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább