Hajógyár x A38 x Zene x Szöveg x Fatal Error

Kemény Zsófi a szeptemberi Zene x Szöveg estünkön egy olyan zenekart fog fogadni, akik 2019-ben váltak országosan ismertté A Dalban való szereplésükkel, azonban ekkor már 7 éve járták az országot. Az őszbe velük hozzuk el nektek először a Művirágok karneválját!


De hogy kik is ők?

Hát a Fatal Error zenekar! A banda 2011-es fennállása óta maga mögött tudhat 4 nagylemezt, és számtalan fellépést az ország minden pontján. Legfőképpen saját számaikat játsszák, de feldolgoztak már többek között LGT dalt is. Szóval gyertek Halandók, lépjetek ki a Kisszobából a Nagyvilágba, aztán pedig lépjetek be az A38 gyomrába, ahol Kemény Zsófi beszélget majd a srácokkal zene- és szövegírási metódusaikról.


A nemrég duplalemezt megjelentető zenekar az est végén teljes felállásban érkezik hozzánk, hogy megmutassa gyakorlatban is a közönségnek azt, amiről előtte elméletben beszélgetünk. Garantáljuk, hogy nem lesz végzetes hiba, ha eljössz!

Tarts velünk!


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább