Bakeliten adja ki a húszéves Nyelvtan című albumot a Hősök

„Eltelt húsz év, de mi még mindig itt vagyunk” – Bakeliten adja ki a Nyelvtan című albumot a Hősök

 

2003-ban jelent meg a hazai hiphopszcéna kikerülhetetlen formációja, a Hősök Nyelvtan című albuma, amely a jubileum alkalmából bakelitlemez formájában újul meg november elején. 


HŐSÖK DALSZÖVEGEK ITT.

 

A 2001 óta töretlenül aktív és népszerű zenekar életében fontos mérföldkő volt a Nyelvtan. „2003-ban nyertük meg a Hiphop Mission tehetségkutatót, a megjelenés évében. Ezek nagyon sok jót hoztak nekünk, lendületet adtak a húszas éveinknek. Más idők voltak: betárcsázós internet, kevesebb buli és fesztivál, de máig szívesen emlékszünk vissza erre az időszakra, amit a Nyelvtan nagyban meghatározott nekünk” – mesélte Eckü. 

 

A mostani megjelenés azért is különleges, mert a Hősök először ad ki bakelitet. „Nagyon örülünk, hogy nem egy válogatáslemezt jelentetünk meg, hanem újranyomjuk a húszéves Nyelvtant. Nosztalgikus érzés, visszaidézi az indulásunkat: akkor mi voltunk húszévesek, az egykori négyes felállásból már ketten vagyunk Menthával, és betöltöttük a negyvenet. Mintha tegnap lett volna, de mégis eltelt ez a húsz év, mi pedig még mindig itt vagyunk, ennek azért lehet örülni


– tette hozzá Eckü. 

 

A jubileumot a zenekar veletek együtt szeretné ünnepelni, ezért szeretettel várnak mindenkit november 10-én a Rootsban.


Délután 15 és 22 óra között lesz lehetőségetek megvenni a lemezt, dumálni, fotózkodni, haverkodni vagy épp sztorizni egy jót Menthával és Ecküvel. A vinyl beszerzése mellé ajándék poszter jár, kizárólag a helyszínen. A kiváló zenékről Dj Gerysson és Dj Venom gondoskodnak, 20 órától pedig átfutjuk élőben a Nyelvtan kiemelt dalait egy rövid kérdezz-felelek és hallgatás kíséretében.

 

Az esemény látogatása ingyenes, a linket itt találod.

Fotó: Hősök

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább