Babel Sound Camp

Játssz velünk, hogy Te is részese lehess egy világzenei utazásnak! Az idén debütáló Babel Sound Camp interaktív zenetábor fantasztikus lehetőséget nyit mindenki előtt, aki a megszokottól kicsit eltérő hangvételű rendezvényeket kedveli








A 2011. Július 16-24 között Fonyódligeten megrendezésre kerülő fesztivál alappillérét képezi, hogy a dübörgő és személytelen zenei olvasztótégely helyett, egy meghitt már-már családias atmoszférát teremtsen a részvevőknek, akik így együtt idézhetik fel az utánozhatatlan balatoni nyarak hangulatát. 

Ehhez a bensőséges hangulathoz még az is hozzájárul, hogy fellépők a koncertek után akár több napra is csatlakoznak a „táborozókhoz” és részt vesznek a különböző tábori programokban is. Az igényes kikapcsolódást workshopok, táncházak, közös zenélés és még számtalan remek lehetőség teszi teljessé. A fellépők között olyan neves együttesek vannak jelen, mint a Pannonia Allstar Ska Orchestra , a Besh o droM  illetve Ferenczi György. 
Töltődj fel Te is és játssz velünk!

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre 2011.07.15-ig és nyerj egy páros belépőt a Babel Sound Camp-re!


Melyik együttes lép fel 2011.július 22-én 20:30-kor a Nagyszínpadon?


A címsorba írjátok: Babel Sound.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább