Készülőben a Magyar Dal Napja

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Dal Napja és ismét fantasztikusnak ígérkezik.


A Magyar Dal Napja először 2009. szeptemberében került megrendezésre. A Presser Gábor által indított kezdeményezés nyitott- és értő fülekre talált, és azóta a Sziget nagyszínpadáról egy országos megmozdulássá nőtte ki magát.
Mind a művészek mind a nagyközönség teljes mellszélességgel állt a rendezvény mellé és ennek az összefogásnak köszönhetően szeptember 11. mostanra egy hatalmas zenei családot kovácsolt össze korra, nemre és műfajra való tekintet nélkül.

Az idei, szövegíróknak és zeneszerzőknek dedikált Magyar Dal Napja rengeteg egyedi érdekességgel és zenés „csemegével” várja a programokra ellátogatókat az egész országban. A már jól ismert Dallamos villamos mellett - ahol a Zeneszöveg.hu oldal által támogatott zenészeket is hallhatjátok ;-) - Egerben első útjára indul a Zenevonat, Százhalombattán a Dallamos Omnibusz és Salgótarjánban „Csuklós Dallamok” néven a dallamos autóbusz.

Idén a tavalyi főváros, Eger után Nyíregyháza lesz a Magyar Dal Fővárosa, akik sok különlegességgel készülnek az eseményre, melyet még a CNN is közvetíteni fog. A jó hangulatról a zene mellett a Magyar Dal Pálinkája (szabolcsi almapálinka) fog még gondoskodni.


Készüljetek az ünnepre és figyeljétek az oldalt, ahol folyamatosan tájékoztatunk Benneteket!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább