Megjelent az Azahriah-film előzetese

„Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. (…) Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy ez befusson” – mondja a titokzatos Azahriah-film hétfőn megjelent első teaserében Baukó Attila Azahriah. A film annyira titkos volt, hogy egészen április elejéig gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni arról, hogy készül, aztán egyszer csak „Mi vagyunk Azahriah” címmel megjelent egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában.


Azahriah-dalszövegek itt.

 

A film forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film. A kitűzött premierdátum november 28-a. A teaser ennyire konkrét dátumot nem jelöl meg, csak azt írják: novembertől lesz a mozikban.


ELŐZETES ITT.
 

A Színfolt Film egyébként olyan filmekért felel, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm. 2019-ben Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel.

 

 Az énekes az arénás koncertek mellett csak néhány fesztiválos fellépést vállal ezen a nyáron, ebből az egyik a Sziget második napján, augusztus 8-án lesz. Azahriah kiemelt sávot kap, az aznapi záróprodukció előtt lép fel este a Nagyszínpadon, ezzel hosszú idő, majdnem tíz év után ő lesz az első magyar előadó, aki főműsoridőben a legnagyobb helyszínen lép fel a fesztiválon.
Forrás: telex.hu
Fotók: Azahriah

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább