17 - A Wellhello tinikorunk legszebb élményeit eleveníti fel új számában

A szám a Wellhello készülő, ‘Szerelmes dalok világvége esetére’ című nagylemezének az előfutára. A dal a 2000-es évek vibe-ját és pop-rock slágereit idézi fel, a számhoz a Wellhello-hoz megszokottan poénos és bravúros videoklip készült, Rádli Bence rendezésében.

 

A klip egy igazi időutazás, amely tökéletesen vegyíti az amerikai tinifilmek sztereotípiáit (MILF, geek, deszkás csávók, garázs zenekarok és menő csajok) a 2000-es évek technológiai újdonságaival (helló, flip phone-ok, Mortal Combat videójátékok és Windows PC-k), a mixet Fluor és Diaz retro ruhadarabjai teszik teljessé.


Wellhello-dalszövegek itt.

 

“17 évesen még minden új, a legkisebb dolgokban is ott a nagy elsők izgalma. Az ember felfedez és a szerelemtől kezdve az apró csínyeken át próbálja dekódolni, feldolgozni az éppen nyakába boruló világot. Nekünk ez a 2000-es években volt, ami meghatározó szerepet játszott az életünkben az akkori zenékkel, filmekkel és persze ezek mentén is alakult ki a személyiségünk, ekkor teszteltük egymás és más határait is. A korosztályunknak sok ponton összekacsintás ez a dal a klippel, a popkulturális utalásokkal” - mondta a dalról Fluor. 

A "17” főhelyen csendül fel a Wellhello nyári koncertjein, amelyekre a duó már gőzerővel készül. Az  együttes a jubileumi évet egy Aréna supershow-val indította áprilisban, és mivel ‘the show must go on’, a bulizás is folytatódik a nyári koncerteken: többek között az EFOTT, Strand és SZIN színpadain. A Wellhello végül egy Budapest Parkos koncerttel fejeli meg a tizedik évet: a szeptember hetedikei bulin garantáltan pont kerül az i-re.

Fotók: Wellhello

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább