Koncertek és színházi előadások is lesznek az idei Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon

 

Koncertekkel, színházi előadásokkal és gyereknek szóló foglalkozásokkal, játékokkal is várja az érdeklődőket a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál augusztus 29. és szeptember 1. között a Klebelsberg Kultúrkúriában.


Idén 26. alkalommal rendezik meg a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivált, a Klebelsberg Kultúrkúria ezúttal is színes programokkal készül minden korosztály számára.


A fesztivál első napján Szabó Balázs Bandája lép színpadra, szerepel a programban a Danubia Zenekar filmzenei estje, a Makám együttes koncertje és Lovasi András szólóprodukciója is. 


A gyerekek a fesztivál ideje alatt egész nap a Mesekertben játszhatnak, alkothatnak és kalandozhatnak. A családi sportnapon pedig különböző sportágak próbálhatók ki.


Augusztus 30-án egyebek mellett lesz bábszínházi előadás, gólyalábas utcaszínházi előadás. Másnap sok más mellett artisták, óriásbábos utcaszínház és az Orlai Produkció Mezítláb a parkban című előadása várja az érdeklődőket. Szeptember 1-jén Halász Judit koncertje, öko show és tűzzsonglőrök is szórakoztatják majd a közönséget.

 

Fotó: Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább