DR BRS ezúttal egy saját dalt gondolt újra, az apropó szívbe markoló

A sikeres dj-producer, DR BRS idén 10 éve veszítette el édesanyját, ez az évforduló pedig arra sarkallta, hogy „Csak még egyszer” című megható felvételét egy még bensőségesebb, akusztikus verzióban adja elő; melyet egy letisztult, kizárólag az érzelmekre ható stúdiófelvételes klippel együtt mutat be.

 

DR BRS-dalszövegek itt.

 

„A „Csak még egyszer” három éve született, de az első sorokat már 2014-ben megírtam, amikor anyukám itt hagyott minket. Ő volt a legnagyobb bizalmasom, segítőm, barátom, kritikusom és rajongóm egyben. Ennek már 10 éve és meg kellett tanulnom, hogy minden egyes percet becsülnöm kell, akármilyen kevésnek is érződik. Miután ez sikerült, tudtam csak stúdióba vonulni és méltó zenei formát adni az érzéseimnek. Az évforduló alkalmából a dalból készült most egy akusztikus verzió, mely egy emlékeztető mindenkinek - beleértve magamat is -, hogy becsülje meg a szeretteivel eltöltött időt ” – mondta el DR BRS, azaz Béres Attila, aki kisfiával és feleségével él boldog, teljes családként. 

Jelenleg is óriási elismerésekben részesül a slágergyáros, hiszen „Hozzám tartozol (Nika se perimeno)” című, Veréb Tomival közös feldolgozása YouTube-on két hét után 1,2 milliós megtekintésnél jár, jelenleg pedig a 4. legfelkapottabb videóklip.

 

DR BRS új videóklippel együtt üzen édesanyjának, hogy „jó vágányon fut” és ha „Csak még egyszer” felhívhatná, minden jót elújságolna neki.


Fotó: DR BRS

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább