Hangfoglaló Backstage Klubturné beszámoló

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Backstage Kubturnéja keretében a hazai zenei szcéna legfrissebb tehetségei koncerteztek az ország 4 klubjában!

 

A klubturné május 15-én a szegedi JATE Klubban startolt, ahol is Szlimmy és cserihanna adott koncertet, a zenei szakma iránt érdeklődők pedig a Hangfoglaló Programiroda standján juthattak hasznos információkhoz, kiadványokhoz.


Két nappal később Debrecenben csendültek fel a legkülönfélébb műfajú dalok. A Nagyerdei Víztoronyban megtartott esemény szakmai programmal kezdődött: a Bëlga frontembere, Mégötlövés és formáció szervezője, Szolnoki-Kovács Péter boncolgatta a zenekar-menedzser kapcsolatát. Az esten fellépett a technót jazz-zel, a rockot jazz-zel, a funkot jazz-zel, de még a jazzt is jazz-zel keverő Gorg & Benzol, majd Fehér Lili, azaz Lenkke_ következett. Őket a metalban utazó Wires valamint a grunge-stoner vonalon mozgó Tengeri Püspök váltotta, de fellépett egy korábbi hangfoglalós előadó, a Fran Palermo is.


A Backstage Klubturné következő állomásán, a veszprémi Papírkutyába érkezőket Palágyi Ildikó éteri hangja varázsolta el, aki ezúttal zenekarával kiegészülve érkezett.


Május 25-én a pécsi Káptalan Kertben zártuk a koncertsorozatot, ahol a Selah Vie, Lenkke_ és a Labek & Chrobak foglalta be a színpadot. A koncertek mellett lemezbörze, valamint színpad- és backstage látogatás várta az érdeklődőket.


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább