ZságbaMacska - Haláli

Album: nincs kép
Előadó: ZságbaMacska
Album: Haláli
Megjelenés: Keressük!
Hossz: 3:22
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 2091 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

1. Egy nap szembejött velem a halál az úton És kérdezte merre jár? Mondom: ez a dob utca három, de sajnálom Itt hiába vár…


Ref.: Mert itt minden boldogságban úszik, nincsen veszélyes lépcsőház. Erre a cigaretta is gyógyít és a bortól meg vigyorog a máj. És az öregek is futva járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit meg eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!

2. Aztán Pár hét múlva a kiskörúton láttam, a pult mögött áll. És szíveket gyógyít, mert mindenre gyógyír a ,,haláli” társaság.

Ref.: Azóta boldogságban úszik, Már nem olyan gyászhuszár. A cigaretta is gyógyít és a bortól vigyorog a máj. És az öregek is hozzá járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!

3. De lassan kinőtte magát és nyitott egy kocsmát meg néhány repteret Tudod, aki mer, az nyer és felszáll a gépre mert az tuti a mennybe megy!

Ref.: És majd boldogságban úszik, mert hát repülni tök király. A cigaretta is gyógyít és a bortól vigyorog a máj. És az öregek is hozzá járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit meg eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább