Giajjenno - balsors video

Album: nincs kép
Előadó: Giajjenno
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 4568 alkalommal

Beküldő

lyricss

lyricss

Pontszám: 311

Dalszöveg

Refrén:

Sosem éltünk jókedvvel, nem volt pénz, bőséggel. Sosem ért el védőkar, harcban, ellenséggel. Balsors már régen tép, nem jött víg esztendő. Megbűnhődtük már rég a múltat, s jövendőt.

Verze 1:

De tudod csak az erős éli túl, a gyenge hullik. A rap zene sírig, ez el nem múlik. A Jordanem talpa a jégen csúszik, én itt maradok állva, míg a többi kúszik. A múltam nem feledem, hogy mi volt ezelőtt, de egyedül az Istentől kaptam az erőt. A fajtámnak itthon már nincsen kincse, mert úgy érzem magam, mint a Kunta Kinte. A jegyedet ne vedd meg a vissza útra, jó lesz külföldön testvér, ez diktatúra! A sok birka buta, mint az Ace Ventura, aki nem nyal be nekik, abból nem lesz kurva. A sztárok meg kussolnak, féltik a helyüket, de a szövegem az háborús terület. Nem is értem, minek neked felület? Mert a legtöbb egy kurva nagy kamu lett!

Refrén 2*

Verze 2:

A Benzzel a nyakatokon megyek át, meg a kátyúkba törném a derekát. Hol a súlyadó ára, degenerált? Minden törvényetek nektek generált. Te döntsd el, hogy igaz vagy hamis, de az élet a tegnapnál szarabb már ma is! Az igazság senki földje, én az utolsó leszek, engem nem törtök be. Bombák a ködmönömbe, ti meg megvagytok vezetve, körbe-körbe. Az ördögi körbe elhúztam az igát, már edzett vagyok, simán állom a fikát. Te látod, már révbe értem, és nem kérdezgetem, hogy éppen mért nem? Nem agyalok az elvesztésen, és az Isten áldja minden ellenségem!

Refrén 2*
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább