Ganxsta Zolee és a Kartel - Ki a fasza gyerek? video

Jégre teszlek
Előadó: Ganxsta Zolee és a Kartel
Album: Jégre teszlek
Megjelenés: 1997
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Zana Zoltán (Ganxsta Zolee)
Zana Zoltán
Marosi Tamás Z
Zeneszerzők: Marosi Z.Tamás (Pierrot)
Kiadó: Sony Music
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Ki a fasza gyerek?' dalszöveg ?
A szövegben a narrátor, Zoli, önértékelését és a világképét fejti ki sajátos stílusban. Zoli erősen kritizálja azokat, akik őt irigylik vagy bírálják, és kijelenti, hogy ő nem akar a hip-hop nemzet vezetője lenni, csak a saját útját keresi. Hangsúlyozza, hogy nem érdekli a társadalmi elvárásoknak való megfelelés, inkább a saját szórakozására és boldogságára koncentrál. Zoli azt állítja, hogy ő az, aki sikeres és fasza" gyerek
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 15, összesen 56578 alkalommal

Beküldő

Rodney Sweet

Rodney Sweet

Pontszám: 48

Dalszöveg

Ki a fasza gyerek most ő, ő, vagy én? Hiába erőlködsz mert minden csak az enyém. Én nem vagyok a Hip-Hop nemzet feje csak a fasza, dehát nincs is Hip-Hop nemzet, csak Lory, Zoli, Szasza. 30 vagyok és nem sokat szarozok, de pisis hülyegyerekekkel nem foglalkozom. Törődj inkább azzal, hogy mi van benn a suliban, és ne baszogass, hogy nem vagy bent a buliban. Mert nem veszed észre azt haver, hogy mindenki dili, csak te veszed komolyan magadat, hát ez a bibi. Mert van aki gonosz velem, van aki kedves, van pina ami száraz, és van ami nedves. Én azt mondom gettó, te azt mondod nem igaz, azt mondod egyenes, azt mondom ki a fasz? Hiába töröd haver nekem a borsot, te soha nem érsz el semmit, ez a sorsod. Nem tehetek arról, hogy te ügyetlen vagy, nincs semmi vakerod, elejted a szavakat. Én nem adok el drogot haver, csakis lemezt, mégis én vagyok a geci, bassza meg a Dzsenesz! Az összes kötekedőnek azt üzenem, mikor én nem baszok ki veled, te miért baszol velem?
Ki a fasza gyerek, Lory te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Laci te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Steve te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek, Gabi te tudod?
Te vagy a fasza gyerek, Zoli én tudom.
Ki a fasza gyerek most ő, ő vagy én? Egyre több haver a sok okos, irígy kretén. A szemembe tudod mindenki vigyorog, a hátam mögött szaroz, és ostobán vicsorog. Ki vagyok ettől a sok tetűtől, de nem old meg semmit sem az ököl. Mert az erőszak nem erőt ad, csak kínt és mindent elbasz az utcán odakint. Az összes szarozó kapja be a faszomat, mert nem ér el semmit, hiába baszogat. Én csak hajtom a piát meg a pinát, ti soha nem éritek el a királyt. Érezd jól magad és ne törődj velem, én is fogok egy puncit és csak beleverem, verem.
Ref.
Nyomulok a kocsiban és hallgatom a zenét, de akárhova megyek kurva nagy a szemét. A nyolcvanasokban nem volt bumm-bumm a fejbe, csak a zene meg a pina meg kalács a tejbe.
Ha feketében vagyok ne kérdezd, hogy miért, mert lelőttek egy havert, aki csak ennyit ért. Mondtam már párszor, hogy szart sem ér az élet, de senki nem figyelt oda mit beszélek.
Szarok rá haver, én rühellem az erőszakot, egymást nyírják ki a kötekedő faszok. Engem csak a pina érdekel, a csajok, hiába ilyen voltam, és ilyen is maradok. Mert nincs semmi jobb öreg, mint egy kibaszott ribanc, benyeli a botomat és nincs semmi gubanc. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz? Van aki gyűlől, tudod, és van aki szeret, van akit meghülyítenek a szerek. Én mindegyikre szarok, mert nem vagyok példakép, soha nem kaphat el a gép. Én elveszem az enyém, te elveszed a tiéd, nincs arra időd, hogy megkérdezd miért. Nem tudom, hogy igaz, vagy csak képzelem, vagy csak az agyam szórakozik velem, de ha elhiszed ezt a sok szart haver, az agyad téged is ugyanúgy átver.
Ref.
Egyre több kis buzi beszél rólam, és csinál zajt, nem értik meg, hogy mi hajt. Én soha nem voltam egy mintagyerek, és nem is leszek, ez így kerek haver. Te azt mondod, hogy vigyázzak a lövegemmel, mert felelősséget hordok a szövegemmel.
Mi ez a lószar öreg, mit beszélsz? Tudod, hogy nem érdekel a józan ész.
Mindenki vartyog, hogy kultúra meg hip-hop, szarok rá, tudod én sohase birtalak. Hogy miért csinálok ilyen zenét, miért vakerok? Én mindig azt csinálok haver, amit akarok. Angyalföld, az 1-8-7-es, a gringó, nekem ez az egyetlen út ami jó, és előrébb vagyok mint te. Ki adja ki a lemezed, te kis fütyike? Ne engedd, hogy a kezednél nagyobb legyen a szemed, mert a végén semmi nem jut majd neked. Hiába dobálod rám a szart, mert a szar neked örökké tart. Neked a szöveged, nekem a farkam egyenes, a tiéd egy picike, az enyém méretes, és én kérdezem, te kibaszott kretén, ki a fasza gyerek? Te, vagy én?
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább