Tyson - Az a raj

Album: nincs kép
Előadó: Tyson
Album: Keressük!
Szövegírók: Tyson
Nap Atilla
Kordik Zsolt
Csató Adorján
Zeneszerzők: Gyurkovits Tamás
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 15531 alkalommal

Beküldő

Torpedo

Torpedo

Pontszám: 3

Dalszöveg

Tyson:
Da flava 2001, nyomulnak a nagyok! Ahogy a csillag megy az égen, úgy egyre feljebb haladok velük együtt mert ez így a jó, Neked és Nekem, hogy elmondjam, hogy mi a raj? De nem egyedül teszem! Velem a csapatom, a sok fiatal fegyver! Nekünk ez a raj! Méghogy Istem meg ember! Csak teszem a dolgom! Hát sok ember tudja! Létezik a Gang Bang! Itt van az utca!
Ez a nagy dolog! Ítt beszélnek rólam és mindenki tudja, nem diliből mondtam! Elvetemült vagyok, mindenkit leszarok, meg ha füstös voltam, füstös is maradok!

Refr.
Azért tekertek, meg azért szívtok! Mert az a raj, az a raj, az a raj!
Én meg azért beszélek, meg azért írok! Mert az a raj, az a raj, az a raj!

Mr. Busta:
Az volt a raj testvér mikor én kamikaze lettem! Az volt a raj, mikor a Peppinót meg a Tysont megismertem! Az volt a raj, mikor a stúdióba mentünk, az volt a raj, amit a családdal ott kentünk!
Az most a raj, hogy mindenkinek fennt van a keze, az most a raj, hogy a legjobb a Kamikaze! Az most a raj, hogy világbajnok tudod a vaker, az most a raj, hogy nekem ebből lesz majd pénzem!
Az lesz a raj, mikor a MAHASZ top-on leszünk, az lesz a raj, mikor majd Rolex-eket veszünk! Az lesz a raj, mikor majd üvöltik a nevemet! Az lesz a raj, mikor majd szart sem ér a nevetek!

Refr.

Interfunk:
Tekerem neked a szövegem, ugynúgy elengedem magam, mint amikor az illegális anyagtól berezonál az agyam! Hagy halljam eleve kivele kinek a címére, kinek a nevére kellett a levele? Ott lapul a bomba, a borítékban benne!
De nem egy detonátor az, ami a végzetedet hozza! Hanem egy valódi Kamikáze, aki a gyilkos sorokat nyomja! Nem kell a felhők közt másznod, a kristálytisztát kapod, hogyha nem elég neked, Ők tudnak egy helyet ott mindet beszurhatod! Aztán az utcán a sziréna hangja, az összes lakót felzavarja! Mindenki tudja, megint újra, téged is körbe rajzol a kréta! Hol van a rajság, amit a téren emlegettél régen? Nem lett belőled semmi csak egy emlék egy képen!

Refr.

 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább