MC Forma - Mélypont

Album: nincs kép
Előadó: MC Forma
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 32858 alkalommal

Beküldő

ivettke0006

ivettke0006

Pontszám: 24

Dalszöveg

Egészséges elmék, elfelejtett emlék, ami már régen megtörtént, mikor magadnak hoztál törvényt, s aszerint éltél, aszerint nevelkedtél, de az életed megtorpant egy kérdésnél, megálltál egy késnél, és gondolatba vetted az öngyilkos tettet, mert az életed megromlott, ez nem tetszett. Ereszkedett egy hosszú szintet az életviteled, de a hiteled megmaradt, régi sok szép, jó elszaladt. Egy kissé egyedül érezheted magad, de az életben tartó erő most a tollad, amiből a tinta nap mint nap vízesésként folyhat, azokról akik hazudnak és hazugnak tartanak, mert nem látják a mondanivalódban a tartalmat és eldönteni a tetteit, hogy hova tartoznak, hova tartanak, hogy mit is akarnak jelenteni. Számodra elfelejteni könnyebb, mint megérteni. Sajnos e világban e meglátásból akad temérdeknyi. Magadnak akarsz bizonyítani, te többet érsz, ha kell, ha baj van te mész. A félelmi változó az érzésekkel szemben elenyész, itt a számító fejezet nem a teremtés, hanem a befejezés, hanem a befejezés.

Refrén:
Mikor a mélypont magába húz, magába ragad, már nem látsz semmit csak egy óriási falat, ami közted és a külvilág között áll, az ember hiába vár, hiába kiabál, a segítség nem jön, beragadt, valahol elakadt. Magadra vagy utalva, találd meg a kiutat, hogyha tudod, hogyha mered, egyszer még lehet saját kezedben az életed.

Saját magad ásta árokból, pillant a szemed sarkából fel, hogy mit élsz át, azt ember nem képzeli el. Neked nem kell, hogy mindent lenyelj, neked nem kell senkinek megfelelj, neked nem kell, hogy egyetlen dologért s te kellj, csak a kint, akkor legalább már belül ne szemetelj. Nem fontos, hogy olyan magasra eljuss mint az Eiffel, csak termelj te is néhány pozitív gondolatot, csak teremtsél kollektív gondolkodásmódot, csak mondjál egy-két őszinte mondatot, csak tartsd be és az életed ugrani fog egy 180 fokot, kérlek a feladat adott. A kérdés, hogy véghez viszed-e vagy feladod, a tapasztalatot, azt lassítani nem érdemes, nem végzetes, de kétes, mert ha belevágsz teljes átalakulás, ez egy teljes élet meglátás, feladás a jobbért. Van ember kinek ennyit ez már valamikor megért, van ember, ki a harc helyett, ha tud, inkább megért, van ember, ki már nagyon sokat elért, mert a tetteit átlátta, kereste ő a veszélyt, ha te is ki akarsz jutni, csak hallgasd végig újra ezt az esszét, csak hallgasd végig újra ezt az esszét.

Refrén 2-szer
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább