Társulat - Mima bemutatkozasa video

Album: nincs kép
Előadó: Társulat
Album: Keressük!
Szövegírók: Miklós Tibor
Kocsák Tibor
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 10790 alkalommal

Beküldő

Dorin

Dorin

Pontszám: 4

Dalszöveg

A Társulat – Mima bemutatkozása – Vörös Malom

Mező Zoltán
Hölgyeim és Uraim! Bemutatom a nőt! Én Mimának hívom, a név komédiásnőt jelent. Méltóztassanak figyelni, bemutatom, hogyan tud szeretni.

Herczeg Flóra:
Úgy szeretlek, mint egy istent Meghalok teérted én. Csókold sebesre a szomjas számat, Ne kímélj! Végzetem vagy, úgy imádlak, Párod vagyok s rabszolgád. Vágyom rád, vad tűzben égek, csókolj hát!

Mező Zoltán:
Most pedig, ha megengedik, bemutatom, hogy tud gyűlölni!

Molnár Ágnes:
"Gyűlöllek hitvány féreg, gyűlöllek te rút. Gyűlöllek, tönkreteszlek, pusztulj tőlem, Gyűlöllek, minden egyes porcikám utál! Nincs nálad undorítóbb ellenségem, Pusztulj! Gyerünk, pusztulj! Gyerünk, pusztulj!"

Mező Zoltán:
Egy kis mutatvány: szeretet és gyűlölet váltakozása

Fejes Szandra:
"Úgy szeretlek, mint egy istent. Gyűlöllek hitvány féreg, gyűlöllek te rút. Végzetem vagy, úgy imádlak, Pusztulj! Gyerünk, pusztulj! Gyerünk, pusztulj

Mező Zoltán:
Most semlegessé válik

Simon Boglárka:
Tőlem ugyan jöhet-mehet, tehet-vehet bármit, Bánom is, ha fel is fordul, hangyányit se számít. Felkötheti magát, édes, borotvával az se vészes. Kínlódik vagy gyorsan, végez, mindegy

Mező Zoltán:
Hazudni fog

Kelemen Éva:
Gyereket akarok tőled, gyereket akarok tőled, mucikám! Csoda milyen anya lennék, te meg az a pici csöppség, gyere már! Egy gyermek, csakis tőled! Tegyél hát anyává macikám, ne vacillálj! Egy gyermek, csöpp kis gyermek. Nem kell a pénzed, egy kisded mit kérek, hát ne lazsálj!"

Mező Zoltán:
Az ellentettje

Torma Emese:
Há, nem akarok gyereket, csak gyereket ne kérlek! Így se tudunk meg élni oszt minek az a féreg. Elrontaná az alakomat, egész nap csak bőgne. Moshatnám a pelenkákat, tejbepapit főzve. Há, nem járhatnék táncóni se, moziba se tőle. Há nem akarok gyereket tőled!"

Mező Zoltán:
Nézzünk egy másik példát

Éder Enikő
" Utálom az ékszert. Soha nem is hordtam, fújj az a gyöngysor! Nem kell! Vedd meg édes azt a kis gyöngysort! Ha nem kapom meg, meghalok. Tudod jól, hogy imádom az ékszert. Mit tegyek, hisz nő vagyok. Egy smaragdért mit megtennék, és azt hiszem, hogy közben el se pirulnék! Hát vedd meg édes azt a kis gyöngysort, ha nem kapom meg, belehalok!"

Mező Zoltán:
Házasság









Töreki Andrea:
Nem megyek feleségül hozzád! A szívem az úgyis a tiéd! Ne emlegess anyakönyvet, oltárt! Hisz nékem a csókod is elég! Ha nem vesz rögtön feleségül, Megcsalom, hogy belekékül! Elvette a lányságomat, Épp hogy elmúltam tizenhat! Nem ússza meg másképp, Csak ha elvesz így lesz, nincs más kiút!"

Mező Zoltán:
A legnehezebb helyzetekben is feltalálja magát

Bodnár Vivien:
Jenő te őrült vagy! Az ajtót töröd rám! Ödönnel gyanúsítasz, ölj meg inkább! Jenő te őrült vagy, én nem bírom tovább! Hozd csak a revolvered, ölj meg, lőj hát! Jenő te őrült vagy egy féltékeny bolond! Ez lesz a végzetünk, hát el kell vesznünk! Jenő te őrült vagy, de lásd, hogy szeretlek, Nem bánom, legyen vége, haljunk együtt! Ölj meg hát, ölj meg hát, legyek én az első, kérlek Várj, csak várj, várj, csak várj, előbb én lőlek le téged"

Mező Zoltán:
Nevet!
Sir!
Táncol!

Lányok együtt:
Bravó! Bravó! Bravó!

Mező Zoltán:
Neeem!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább