Hold X True - Elszalasztott esély

Album: nincs kép
Előadó: Hold X True
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 6077 alkalommal

Beküldő

exploited01

exploited01

Pontszám: 15

Dalszöveg

Füstös kocsmák világában eszedbe jut sokszor,
hogy mindaz, ami történt veled miként indult egykor. Hová lettek a porrá zúzott megvalósult álmok? Valójában tovább élnek, csak te kerültél távol. Gyermekeid, kiket a szükségben gyáván magukra hagytál,
nincs kifogás, nincs bocsánat, magadra maradtál! A felelősség helyett a könnyebb utat választottad, ezt nehéz lesz most elhinned, de semmivel nem tartoznak. Fokról fokra nőtt a táv, míg minden szál elszakadt, csak fájdalom és szenvedés, mi mögötted maradt. Épülj újjá romjaidból, talán újra kezdheted, de kerülj ki az életükből, nem téphetsz fel sebeket! Miről álmot formálsz ma, a tiéd volt egykor mindaz, de a kocsmák bűzös mélyéről, semmit meg nem oldasz! Érzelmeket gyilkoltál, ez nem változhat vissza, hagyd, hogy maguk éljenek, kiket te hagytál magukra. Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak a fejed felett, hogy végül ki sem látszol. Egykor a tiéd volt minden, vissza többet nem tér, önmagadat okolhatod, amiért ez lettél... Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak fejed felett, hogy végül ki sem látszol.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább