Mr.G-za - Bármerre Járok video

Album: nincs kép
Előadó: Mr.G-za
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 30095 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

Minden végben ott van a kezdet, Telnek az idők és múlnak a percek, a szürke napokban túl sok az emlék, remélem át ölellek 1x még. Nem akarom megváltani a világot, csak 1 a baj, hogy akit imádok, elengedte a kezemet a szélben, és úgy érzem most lesz nekem itt végem. Mert nincs aki hí, aki melletted ébred, csak az üres szoba és a fényképek, a fényképek amiken jól látszik, hogy tényleg csak 1 dolog volt ami számít. Nem tudom, hogy hol lehetsz éppen, de a szívem mélyén még érzem, hogy ezt a lányt én még imádom, minden percben még jobban hiányzol.

Refi.: (2x) Bármerre járok, mindig csak te jársz az eszemben. Bármerre járok, mindig ott vagy bent a fejemben. Bármerre járok, bármerre járok, hidd el nekem baby, én rád bármeddig várok.

Emlékszem, réges-rég amikor még minden szép volt és csak egy dolog, ami nekünk számított. Mindent megtettem, mindent megtettem, együtt mi 2en, együtt mi 2en. egyszer csak elmentél, mindent újrakezdtél, engem meg itt hagytál, és semmit sem mondtál, hova tűnt a régen ? Hova tűnt a régen? Hol lehetsz éppen ? Hol lehetsz éppen ?

Refi.: (2x)

Elmúltak a szép évek, nem hazudnak a fényképek. Visszatérnek az emlékek, amikor a képet megnézed. Hova tűnt a régen ? Hova tűnt a régen ? Hol lehetsz éppen ? Hol lehetsz éppen ? Tudom azt, hogy jó lesz így, a sok rossz már nem számít, tudom én, hogy jó lesz majd, a sok rossz már nem zavar. Mindent meg tettem, mindent megtettem. együtt mi 2en. együtt mi 2en.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább