Kadlott Karcsi - Bolond lakodalom

Album: nincs kép
Előadó: Kadlott Karcsi
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 9428 alkalommal

Beküldő

székelyhidizolika

székelyhidizolika

Pontszám: 60

Dalszöveg

Nagy a zsongás lakodalom van máma,sürög-forog száz asszony a konyhában. A legények felállítják a sátort, munka közben megkísértik a mámort. Sistereg a serpenyőben a csirke, pacal is lesz állítólag estére,a menyasszony átöltözik serényen,új férje meg kint matat a Terézen.
Bolond egy lagzi lesz máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Este van már megjöttek a vendégek,rákezdenek a dalra a zenészek,hamarosan kezdődik a mulatás és az asztal alatt megy a matatás. Sanyi bának rácsapnak a kezére,rossz felé nyúlt,öregszik már elvégre,ijedtében a Bibliát morogja, csórikámnak kérges már a dorongja.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
A cigányok húzzák ám a nótákat,valamelyik elcsórta az órámat,alacsonyan repkednek a pofonok,mindenkinek adok,pedig rokonok. Előkerül valahogyan az óra,úgy látszik,hogy hallgatnak a jó szóra,ingyenesen elhúzzák a nótámat,aztán megint ellopják az órámat.
II:Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.:II
A Terinek felcsúszott a szoknyája,én meg ingyen leselkedek alája,csinos kislány ez a Teri hiába,belevonszolnám én őtet az ágyba. De dagad már a lábam is a középső,pedig nekem a Teri nem az első,de ahogy így elnézem a bestiát,a fülembe öntöm bele a piát.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.

Éjfél felé beszakad a nagy ajtó,Béla áll ott kezében egy szakajtó,azt kérdezi hova lett az asszonya,megbolondította őt a sok pia. Felesége nagyot sóz a fejére,vigyorogva támolyog a helyére,az asszony meg visszamegy a pincébe,tovább kotorászik Laci sliccébe.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Tántorogva nekem repül a sógor,csupa kék lett mindkét füle a bortól,azt kiáltja adjatok egy szekercét,úgy döntöttem saját fejem verem szét. Gyorsan összekötözik a két kezét,látható,hogy elvesztette az eszét,bekötik a száját is de hiába,alul is tud beszélni a gatyában.
Bolond egy lagzi van máma,sok kis tréfa történik a sátorban.
Zsuzsi néni csókra nyújtja a száját,ennek szegény ura látja a kárát,rá is jött a frász a csóri öregre,felugrott és hazaindult Szegedre. Hajnal felé elfárad már a násznép én is elindulnék haza ha tudnék,nem mozdul a lába itt már senkinek,a földön fekszünk s rajtunk van vagy száz üveg.
Bolond egy lagzi van máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban.
De bolond egy lagzi volt máma,benn rekedtünk hajnalban a sátorban. Én csak az ilyen bulit szeretem,de mondjátok meg,hogy mi a nevem!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább