18 éven felülieknek

18 éven felülieknek! A következő oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára javasolt.

Elmúlt 18 éves?

Igen Nem

Majka - Stivi 18 éven felülieknek! video

Album: nincs kép
Előadó: Majka
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 9226 alkalommal

Beküldő

buzivagy

buzivagy

Pontszám: 15

Dalszöveg

mi van veletek hova teszitek az eszetek. amiket mondok jobb ha komolyabban veszitek. ne találsz ki találsz kritizálsz ha mondok valamit a válasz mindig ez a buzi minden magyaráz. kivagyok én? egy aranyfaszú hülye gyerek. mi vagyok én? egy apa strici hol a kezed!? lányok jönnek és lányok mennek. a lányok meg tesznek nekem mindent. tudom ez a bajod hogy a csajok én ezt tudom hogy a legjobb gádzsik h nem te hanem én dugom. tetszik vagy nem de el kell fogadnod hogy csak utánam mászod meg az összes ribancot. ez a vér ez a pénz ez a név nem kell a vaker minek a szöveg nevem a fegyver tetszik vagy nem megkapod jaah. a legjobb gádzsit nem csak bulizni hoooo

gyere még. rázd meg 4* béby

Amikor éjszaka jó bárpultnál állok mellettem a gyönyörű szexi lányok. csak ámulok bámulok seggeket csöcsöket. mindegy miket akarok de te sosem érted meg. hogy mért van ennyire a punci mert enélkül az életem uncsi. imádom a szexi randi bugyikat csak este béby kapd el a kukimat. nem fog fájni nem kell félni nem akarok mást csak jól meg baszni. kicsikém még mindig a régi hátulról szereti tövig betömni. a hajadat húzom paskolom a segged eljátszod a szüzet de tudom bejön neked hát ne titkold ha szereted a nagy faszt szólj nekem és kicsikém megbaszlak.

gyere még. rázd meg 4* béby

jól van már jól van már minek ez a cicó cirkusz habiszti guszti?
nah nézzük a gógyit fordul terelem a gádzsiát úgyis. ez van nem tehetek róla rám mászik a csaj jó van. én építész vagyok nembaj osztom a lapot a csajod alá meg tolom a tatyót . had legyen neki is karácsony nekem meg barátom itt van a tanácsom vidd a csajodat messzire tőlem el ne hidd csak el hogy bárhova rejted el. én a távolból is meg csinálom más a tanácsom baszhatod barátom . mért ne kellünk a csajoknak mert tipp-toppba oltjuk habokra.

gyere még. rázd meg 4* béby
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

DanteHU Hozzászólás ideje: 2012-08-31 12:55:27

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-31 13:35:43

Véleménye a(z) "Majka" előadó "Stivi" c. dalszövegéről:

"FORDÍTOTTA" - HALLÁS UTÁN LEÍRTA

DanteHU Hozzászólás ideje: 2012-08-31 12:54:36

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-31 13:35:43

Véleménye a(z) "Majka" előadó "Stivi" c. dalszövegéről:

Sziasztok!

Én csak azért regisztráltam erre az oldalra, hogy leírjam, hogy aki ezt fordította, az egy nagyon SUTA, SÜKET GYÖKÉR!

Byezzz

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább