Tóth Vera - Jöjj és játsz video

Album: nincs kép
Előadó: Tóth Vera
Album: Keressük!
Szövegírók: Freddie Mercury
Zeneszerzők: Freddie Mercury
Kiadó: Keressük!
Stílus: Pop-Rock
Címkék: feldolgozás [+]
Megtekintve: Ma 1, összesen 2864 alkalommal

Beküldő

pbunny

pbunny

Pontszám: 25

Dalszöveg

1. Hadd lépjek be, fásult lelked nyisd meg hát. Az ész csak szunnyad, most döntsön a szív, ne bánd. Hidd el így jó, tudsz minden szabályt, hidd el így jó, azt kell hogy csináld, jöjj és szeress, jöjj és játsz, mindenki ezt játszaná, jöjj, jöjj, játsz.

2. Túl sok volt a rossz ahhoz, hogy most ellenállj, gyújts egy másik cigit hát és engedd hogy szállj. Nem kell félned, az élet így egész, nincs jobb érzés, azt kell, hogy szabad légy, jöjj és szeress, jöjj és játsz, mindenki ezt játszaná, jöjj és játsz.

3. Érzem a játék indul már, vágy járja át minden porcikád, vérem őrült lázban ég, oltsd el hát tüzét, jöjj, jöjj, jöjj, játsz velem, játsz velem, kell hogy élj.

4. (Solo) Nem kell félned, az élet így egész, nincs jobb érzés, azt kell, hogy szabad légy, jöjj és szeress, jöjj és játsz, mindenki ezt játszaná, jöjj és játsz.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább