Beat - Ultimátum video

Album: nincs kép
Előadó: Beat
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 5621 alkalommal

Beküldő

zsofia2000

zsofia2000

Pontszám: 8

Dalszöveg

Hey Ya ez itt Beat. Az év 2014, az idő gyorsan rohan és engem búsba köt a tétlenség.
Miki 16 éve halott és én már 33 éves vagyok és ez a világ már sosem lesz a régi és én még mindig nem teszek semmit. De egyszer hirtelen megszólalt egy hang mélyen legbelül. Az Isten szólt hozzám és mondá: "Menj és harcolj értem és légy a Ritmus Krisztus." És elkezdődött minden.
Mikrofon próba, semmi móka. Ördög bújt a mikrofonomba, hát nyomba állj fére, mert robban a bomba. Szétszed darabokra, ez a rapzene pokla. Előttem nincs akadály, a hanvaimből születek ujjá, mint egy mesebeli Griff madár. Vágom ám, hogy minden kamu rám hajt, de a rímem felhasít mint egy szamuráj kard. És miután hamuvá mart nem fogad a Mennyország, mert ott is minden tanú rád vall. A bűn alapos gyanújával leszel porrá tesó, mint parázs a hamutálban. Te sem vagy makulátlan, mindenkinek van bűne és cipeli a batyujában. Mert az kamu, hogy csak lazulás van, blöffölsz mikor azt mondod, hogy a kezedben csak aduász van.
Hiába nem hallottál róla, hogy '48-ba évek óta rólam szól e nóta. Hiába csodálkoztok rajta, az utca tudja, hogy csak is a Beat aki oda b*ssza. Hiába dúl benned a dúvad, ne legyél túl vad mert te is úgy végzed mint Tupac. Gyorsan elmúlhat, hidd el a varázs a rímem tüze éget mint a parázs. Engem nem érdekel mi lesz, ragadozó vagyok mint egy T-Rex. Ne mond, hogy Rilex fegyverem pontos mint egy Rolex, te meg csak rohansz mint a Gump, ha Forrest. Nincsen style a rímedbe, bátyja halottak vagytok mint a zombik a Trailerbe. Felborult a világ rendje és én egyedül harcolok a gonosz ellen, mint a penge. Mert átéltem az élet nyomorát, érezhető minden dalon, minden soron át. Ezért az Isten engem azzal honorált, hogy rátette a fejemre a koronát. De tudom a szerencse megy is, jön is, a koronám nem arany hanem tövis, vagyis teljesen mindegy, hogy te mit tudsz 2014 Ritmus Krisztus.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább