Sógorok

Sógorok
Zenei irányzat: Mulatós
Albumok: 5 db
Megtekintve: Ma 10, összesen 34922 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Esküvő, menyasszony, anyós, násznép, vőfély... A Sógorok együttes 2004 őszén alakult egy hosszúra nyúlt lakodalom után, bár Citrom és Tamás már 5 éve sógorok. De tényleg. Az elmúlt években számos felkérésnek tettek eleget, falunapokon és esküvőkön is szórakoztatták a közönséget, valamint több televíziós csatornán is láthatjuk őket. A Sógorok együttes számos slágere hallható különböző előadók repertoárján, s a visszajelzések is azt mutatják, hogy a gazdasági nehézségek ellenére is töretlen sikere van a két sógornak.
 Citrom 10 éves kora óta zenével foglalkozik, harmonikázik, s más 15 éves korában a lakodalmas művészetek jeles képviselője lett, nem csoda, hogy a műfaj a vérében van. Tamás csupán 2001 óta megszállottja a zenének, a "zenehegesztésnek" (egyébként a Sramlikings, a Tomboy!, a Zserbó, a Minisztár, a Zeneovi, és sok egyéb hanglemez zenei producere is egyben), s 2004 őszén egy közösen lezenélt esküvő pirkadatán úgy döntöttek, hogy a lagzis játékokat zenei formába öntik és így varázsolják különlegessé előadásukat. Így született meg az első -"Induljon a nászmenet!" című - lemezük is, amelyre megzenésített népi szokások és a lagzikról nem mellőzhető dalok kerültek fel mai, modern hangzásban.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

miaveczs Hozzászólás ideje: 2007-11-15 11:36:50

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-26 20:21:06

Véleménye a(z) "Sógorok" előadóról:

Imádom ezt a számot és a Sógorok együttest nagyon!!!! ez nekem saját szerkesztett csengőhangban is megvan de az asszony lessz a lányból című számmal karaokeznék egy jót

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább