Joshiva

Zenei irányzat: Olaszos dance
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 21008 alkalommal

Bemutatás:

Josh és Gina - a formáció tagjai - az európai dance kultúrán nevelkedtek, zenéjükben az Italo dance fő vonásait képviselik.
Az énekesnő haját már 5 évesen fújta a ventillátor szele, miközben a habverőbe énekelt a tükör előtt. A mediterrán szépség alapvető életeleme a zene.
A szerző és énekes Josh - akiről egy barátja azt mondta, hogy nem szeret vele az utcán végigmenni, mert a csajok csak őt nézik meg - szintén gyermekkora óta zenél. Fiatalon sikerült belekóstolnia az európai klubéletbe, ezt magába szívva, érett fejjel vágott bele a hazai dance kultúra ezen szegmensének meghonosításába.

Biográfia:

Szól a Vamos a la playa, monokinis lányok és kockás hasú giggolók napoznak a forró homokon, csöpögő eper ízű jégkrém és lábfejet nyaldosó hullámok. Ilyen érzésed támad, ha a Joshiva nótáit hallgatod.

 Az első maxijuk eredeti felvételei az olaszországi MG stúdiójában készültek el, ahol már számos neves előadó dolgozott, olyanok, mint például az Eiffel 65, Kim Lucas, és The Soundlovers. További két verzió készült Magyarországon, az egyik a Mix-Mozaik Bt. Stúdiójában, a másik a Xanatórium stúdióban. A mindebből készült korong, címe Nincs az a szó, mely Come Back To Me címmel angol nyelven külföldön is kiadásra került.


A zenét Molnár Gábor és Szarvas József (Josh) szerezte, szövegét Szarvas József (Josh) írta, az angol fordítás Czutor Anettnak köszönhető.

2001. novemberében közös megegyezéssel managemant-et váltott a Joshiva és november közepétől a Firestarter Produceri Irodához tartoznak. A Joshiva jelenleg Hamburgban készíti nagylemezét. A most megjelenő "Tőled kaptam én" maxira felkerült egy Frederico Santi remix elnevezésű track, melynek készítője ismeretlen. Az interneten járatosak naponta használják azokat a servereket (Napster, Imesh, WinMX, stb.), melyek úgy működnek, hogy az erre kapcsolódó szörfölők zenéiket és multimédiás fájljaikat megosztják a világ összes - szintén erről a serverről letöltögető - felhasználójával. Valószínűleg a zenekar producere egy ilyen letöltés alkalmával tette szabaddá zenei anyagait, történetesen a szóban forgó dal női tagjának ének sávját. A csengő hangú lány dalát ő meghangszerelve létrehozott egy "Joshiva (Frederico Santi remix)" elnevezésű mp3 fájlt. Erre a németországi producer teljesen véletlenül talált rá pár nappal a kislemez megjelenése előtt. Próbaképpen az internetes keresés rubrikába beírta együttese nevét, melyre válaszképpen a háló kidobta a fent említett dalt. Letöltötte, meghallgatta, majd úgy döntött: a sármos olasz névvel rendelkező ismeretlen dala felkerülhet a maxilemezre. Így történt, hogy a szeptember 23-i gyártás előtt pár nappal - szeptember 19-én - az öt számos EP kiegészült egy 6. dallal.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább