N. O. coM.M.ent

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 11289 alkalommal

Bemutatás:

A kellemes, dallamos, a countryt a popzenével ötvöző zenét játszó zenekar 1992-ben alakult. Tagjai: Anti Tamás (ének, gitár, szájharmonika), Bartha Tibor (steel gitár), Födő Sándor (basszusgitár), a Fonográf együttesben is játszó Móricz Mihály (gitár, ének) és Németh Oszkár (dob). A zenekar összetétele az évek során többször változott. Pl.: dobos Csurgay Attila lett.
Többször kísérték koncerteken Bródy Jánost. Többször játszott velük vendég zenészként, Tolcsvay László, Bródy János, és a korábbi dobos Németh Oszkár is.
Bródy dalszövegeket is írt az együttes dalaihoz.
A N. O. coM.M.ent 1994–2004 között a Fővárosi Művelődési Ház körtermében (ahol az Illés-klub is) működtette klubját. Azok jártak oda, akik az Illés, a Fonográf és a hozzájuk tartozó alkotói kör zenéjét, gondolatiságát magukénak érezték. Rendszeresen koncerteztek Bródy Jánossal, Tolcsvay Lászlóval, Halász Judittal, szerepeltek Tolcsvay Isten pénze című darabjában a Madách Színházban. Több lemezük jelent meg, illetve számos album közreműködői voltak.

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Viri13 Hozzászólás ideje: 2007-07-10 22:44:12

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "N. O. coM.M.ent" előadóról:

Ez nagyon szééép!!! "lehunyt szemmel láttuk a fényt, bár sötét volt az ég..."! de szeretnék akkor élni egy kicsit!!:)

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább